Rehber GTA 3 Tutmasaydı Ne Olurdu?

sharp44

Doçent
Reaksiyon puanı
353
GTA 3, çıktığı sıralarda hem rockstar için hemde oyun dünyası için adeta yeni bir sayfa açtı. 22 ekim 2001 tarihinde çıkışını yaptıktan sonra rockstar games için yeni bir çağ başladı. 1 ve 2. oyunlarının gördüğü az ilginin ardından gta 3 sayesinde rockstar games artık oyun sektöründe bir dev haline gelecek, herkes bu firmanın oyunlarını bilecekti. Ayrıca oyun dünyasında açık dünya tarzına öncülük eden serilerden biri haline gelecekti. Peki bu kadar önemli olan gta 3, ilk çıktığı zamanlarda bir aksilik yaşasaydı, rakipleri çok daha güçlü olsaydı yada başka bir problemle karşılaşıp hiç ilgi görmeseydi, yani kısaca “gta 3 tutmasaydı” ne olurdu ? Eğer hazırsanız başlayalım.

Video hakkında görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,668
Tutmamasına imkan yok, 1990 ların sonunda cs oynarken cafelerde gta 3 çıkmasıyla birlikte cs devri kapanmaya başladı bende sonra cs nin yerini cod aldı, 18 senedir cs oynamadım desem yeridir ama gta 3 ü 34 yaşıma geldim hala oynarım.

Bu yüzden tutmaması konusunda tahmin dahi yürütemiyorum ?

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,228
Tutmamasına imkan yok, 1990 ların sonunda cs oynarken cafelerde gta 3 çıkmasıyla birlikte cs devri kapanmaya başladı bende sonra cs nin yerini cod aldı, 18 senedir cs oynamadım desem yeridir ama gta 3 ü 34 yaşıma geldim hala oynarım.

Bunca senedir cs oynamayan biri olarak cs devrinin kapandığını sanmak nasıl bir beyin tutulmasıdır Allah aşkına ? :D Oynamıyorsun bari yorum yapma mesela ?

Yani geçenlerde Major turnuvası oldu 1 milyon $ ödül verildi. Ayrıca Twitch'te binlerce kişi aynı anda izledi falan.

Kısacası CS ölmedi. CS ile COD apayrı dinamiklere sahip oyunlar. İkisi de çok başarılı ama CS her zaman COD'dan daha öndedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya cevap olarak GTA3 tutmasaydı; 1 ve 2'nin başarısından sonra inat edip 4 te voleyi vururlardı.

Son düzenleme:

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,668
Bunca senedir cs oynamayan biri olarak cs devrinin kapandığını sanmak nasıl bir beyin tutulmasıdır Allah aşkına ? :D Oynamıyorsun bari yorum yapma mesela ?

Yani geçenlerde Major turnuvası oldu 1 milyon $ ödül verildi. Ayrıca Twitch'te binlerce kişi aynı anda izledi falan.

Kısacası CS ölmedi. CS ile COD apayrı dinamiklere sahip oyunlar. İkisi de çok başarılı ama CS her zaman COD'dan daha öndedir.

Konuya cevap olarak GTA3 tutmasaydı; 1 ve 2'nin başarısından sonra inat edip 4 te voleyi vururlardı.

Cs devri dünyada değil bende kapandı dedim ben en eski sürümüde oynadım cs de 1.3 te oynadım 1.5 te ama cod piyasaya çıktı sonra oynamadım source go vs oynamışlığım yok, cs leş oyunda demedim hergün saatlerce oynadım ama gta 3 çıkınca cs yerini gta 3 e bıraktı alakasız tarz oyunlar ama o zaman çocuktuk gta kral bir oyundu sonra ergenliğe gelince cod 2 çıktı, cs tamamen çıktı hayatımdan bunu diyorum, şuan steam kütüphanesinde var cs nin olan tüm serisi toplasan 5 saat oynama süresi yok.

Ben cs oynadığım zamanlar ilk sürümleri forumun geneli ya doğmamış yada emekliyordu, Ankarada eski Maltepe pazarından CD sini almıştım cs nin eski sürüm üzerinde turunculu adam ve kafasına silah dayamış terörist olan resimli olan sürümü vardı adamlar normal yürüme değil dizini kaldırarak yürüyordu en eski sürüm CD yi alınca internet kafeden bot attırdım CD ye botlarla oynadım.

Forumda en eski cs oynamış üyelerin başında gelirim öyle diyim

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094

Cod cs den çok daha iyi :D

sharp44

Doçent
Reaksiyon puanı
353

CS'nin yerini aldığını bilmiyordum :D

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,252
Dünya'nın gelmiş geçmiş tartışmaya kapalı bir şekilde en iyi e-spor oyunu Counter Strike: Global Offensive'dir.

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,228
Cs devri dünyada değil bende kapandı dedim ben en eski sürümüde oynadım cs de 1.3 te oynadım 1.5 te ama cod piyasaya çıktı sonra oynamadım source go vs oynamışlığım yok, cs leş oyunda demedim hergün saatlerce oynadım ama gta 3 çıkınca cs yerini gta 3 e bıraktı alakasız tarz oyunlar ama o zaman çocuktuk gta kral bir oyundu sonra ergenliğe gelince cod 2 çıktı, cs tamamen çıktı hayatımdan bunu diyorum, şuan steam kütüphanesinde var cs nin olan tüm serisi toplasan 5 saat oynama süresi yok.

Ben cs oynadığım zamanlar ilk sürümleri forumun geneli ya doğmamış yada emekliyordu, Ankarada eski Maltepe pazarından CD sini almıştım cs nin eski sürüm üzerinde turunculu adam ve kafasına silah dayamış terörist olan resimli olan sürümü vardı adamlar normal yürüme değil dizini kaldırarak yürüyordu en eski sürüm CD yi alınca internet kafeden bot attırdım CD ye botlarla oynadım.

Forumda en eski cs oynamış üyelerin başında gelirim öyle diyim

Ben senden de eskiyimdir. Zamanında profesyonel olarak ta yaptım bunu. O yüzden alınganlık yaptım kusura bakma :D CS:GO gelmiş geçmiş en iyi online fps oyunudur benim için. COD da denedim BF da denedim. GTA da oynadım. Yok abi online olunca hiç bir oyun CS:Go'nun yerini tutmuyor bende