Grundig Bilgisayarlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okdk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım yetkili servislerde çalışmış biri olarak sana tavsiyem grundig, exper, casper gibi yerli markalardan kesinlikle uzak dur, illede laptop almayı düşünüyorsan birkaç marka önereyim..Dell, Lenovo, Asus... özellikle dell öneririm yetkili servis konusunda bir numara adamlar, arıza durumunda evine gelip gerekli müdahaleyi yapıyor ve sorununu hallediyorlar.. tabi kendin bilirsin..

okdk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlgin için teşekkürler. Ama nakit param yok, kredi kartı da kullanmıyorum. Yan apartmanda Arçelik mağzası var ve sadece sözümüze güvenerek senet felan olmadan taksit yapacak. Arçelik bayilerinde de sadece Grundig satılıyormuş. Yani şu an için tek seçeneğim Grundig.

okdk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
12 taksitle 1800 liraya GNB 1568 B1 i5 modelini aldım. Şu an ellerinde olmadığı için hafta içi gelecek. Umarım istediğim gibi bişey olur. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ben de kesinlikle grundig tavsiye etmiyorum. Klavyesini hiç bir yerde bulamadık, servisinde yapılsın diye makineyi servise gönderik. Bir aydan fazla serviste kaldı, en sonunda araya adam sokarak klavyeyi değiştirtebildik. Makine bir müşterinindi.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Servise gidip 1 aydan önce gelen laptop gördünüz mü hiç?

Yerli malı diye bu kadar kötülemeyin.
Süper bir marka mı? değil ama iş görür mü görür.
Bu paraya daha iyisi alınırmıydı? Kesinlikle alınırdı ancak arkadaşın durumu uygun değil.
Elindeki tek seçenek bu ise seçtiği seçim en iyisidir her zaman.

Fifa 13 daha elime ulaşmadığından oynayamadım ama herhalde düşük grafikde olsa bir şekilde açacaktır düşüncesindeyim.

Ancak laptop için bir soğtucu al.
En az 12cm fanı olan bir soğutucu alıp altına koy. Madem oyun oynayacaksın ısıdan kavrulmasın.

okdk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

1800 lira nakit param olsa veya kredi kartı kullansam seçeneğim çok olabilirdi ancak ikiside yok malesef.

Ben de kesinlikle grundig tavsiye etmiyorum. Klavyesini hiç bir yerde bulamadık, servisinde yapılsın diye makineyi servise gönderik. Bir aydan fazla serviste kaldı, en sonunda araya adam sokarak klavyeyi değiştirtebildik. Makine bir müşterinindi.

Üçüncü mesajı okursanız neden Grundig'i tercih ettiğimi anlayabilirsiniz.

Bu paraya daha iyisi alınırmıydı? Kesinlikle alınırdı ancak arkadaşın durumu uygun değil.

Fifa 13 daha elime ulaşmadığından oynayamadım ama herhalde düşük grafikde olsa bir şekilde açacaktır düşüncesindeyim.

En az 12cm fanı olan bir soğutucu alıp altına koy. Madem oyun oynayacaksın ısıdan kavrulmasın.

Çok sağol anlayışın ve ilgin için. İlk işim bi soğutucu almak olacak.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Neresi yerli malı abicim Alman firmasıdır Grundig. Fakat Türkiye'ye Koç grubu tarafından getirilmektedir ve bildiğin fason üretimin üzerine Exper, Grundig, Arçelik, Beko, Datron, Casper, Vestel gibi markalar basılan, model numarası bile aynı olan ürünlerdir ve her yönden sıkıntılıdır. Arıza oranı yüksektir, servisleri ürünleri kendileri üretmediği için çoğunlukla tecrübesiz ve çaresizdir; çünkü siz "kendi servisi" diye gönderirsiniz fakat ürünün kılını bile kendileri yapmadığı için içinde ne var ne yok kendileri bile bilmemektedirler. O yüzden elleri kolları bağlıdır ve sorun olduğunda sizin de başınız çok ağrır. Ayrıca fiyatları ederinden daha yüksektir. Yani düşük kalite yüksek fiyatlıdır. Sorun olduğu zaman çözülme hızı çok yavaştır ve çözülememe gibi bir sonuç bile olabilir; bir şey danıştığınızda konuyu bilen servis elemanı yok gibidir. Garantisi bittikten sonra yedek parçasını bulmak zordur ve pahalıdır. Vs vs vs..

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bilgisaray özellikleri fena sayılmaz ama Grundig pek tavsiye etmiyorum onun yerine internette biraz araştır daha performanslı bilgisaraylar bulabilirsin.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Neresi yerli malı abicim Alman firmasıdır Grundig. Fakat Türkiye'ye Koç grubu tarafından getirilmektedir ve bildiğin fason üretimin üzerine Exper, Grundig, Arçelik, Beko, Datron, Casper, Vestel gibi markalar basılan, model numarası bile aynı olan ürünlerdir ve her yönden sıkıntılıdır. Arıza oranı yüksektir, servisleri ürünleri kendileri üretmediği için çoğunlukla tecrübesiz ve çaresizdir; çünkü siz "kendi servisi" diye gönderirsiniz fakat ürünün kılını bile kendileri yapmadığı için içinde ne var ne yok kendileri bile bilmemektedirler. O yüzden elleri kolları bağlıdır ve sorun olduğunda sizin de başınız çok ağrır. Ayrıca fiyatları ederinden daha yüksektir. Yani düşük kalite yüksek fiyatlıdır. Sorun olduğu zaman çözülme hızı çok yavaştır ve çözülememe gibi bir sonuç bile olabilir; bir şey danıştığınızda konuyu bilen servis elemanı yok gibidir. Garantisi bittikten sonra yedek parçasını bulmak zordur ve pahalıdır. Vs vs vs..

Haklısın yerli malı değil çakma yerli malı diyelim diğer saydığın firmalar gibi.
Tamamı yurt dışından gelen parçaların burada birleşmesi ile oluşan cihazlar işte.
Casper, exprer kullanıp 2-3 sene sıkıntı yaşamayanları biliyorum. Hatta kendim 2-3 senelik bir exper kullanmıştım bir kere taş gibiydi maşallah.
Bu malların hepsi kalitesiz değil yani.

Ancak tabiki hem fikirim sizinle. Bir Lenevo falan dururken gidip bunlara bende asla para vermem, verdirmem.

tuna dursun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:glare:ben grundıg masaüstü alıcamda grundıg masaüstüler iyimidir yani servisi iyimidir çabuk bozulurmu birde hangisini tavsiye edersiniz bilgilendirirseniz çok sevinirim

resmleri burda=http://www.grundig.com.tr/bilgisayar/masaustu-bilgisayarlar/pc-2340-b2-i3.html

BİRDE WİNDOWS 8 Mİ ALIYIM WİNDOWS 7Mİ

özellikleri budur Özellikler
  • İşlemci: Intel® Core™ i3 İşlemci 3220 (3.30 GHZ 3MB)
  • İşletim Sistemi: Windows 8 Single Language (64 Bit) TR
  • Bellek: 4GB DDR-III
  • Sabit Disk: 500 GB
  • Ekran Kartı: ATI HD 5570 1GB (2GB HM)
  • Optik Disk: DVD Yazıcı
  • Kasa: Mini-ATX
  • Ağ Bağdaştırıcısı: 10/100 Mbps
  • Kart Okuyucu: Multimedya
  • Bağlantı Noktaları:
    • 6 USB 2.0 (2'si önde)
    • PS2 x 2
    • VGA Çıkışı x 1
    • Mikrofon Girişi x 1
    • Kulaklık Çıkışı x 1
    • Ses Girişi x 1
  • Klavye: Türkçe Q
  • Mouse: Optik
  • Monitör: 18.5"W LED Monitör ( Dahili Hoperlör )
  • Garanti: 24 Ay
  • Hediye:
    • Microsoft® Office 2010 Home&Student *
    • BU PC İLE RAHATCA OYUN OYNAYABİLİRMİYİM:mellow:

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
şimdi buaraya kadar tamamda bu sitenin amacı nedir? 2.si neden SDN gibi bir site varken buraya bakalım. bu nedenleri bilelim dimi

ha birde bu sitenin kurucusu kim?

neyse zaten mod durumu farke ttim banladı eline sağlık eren kardeşim

yunus-emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Benim Samsung R522 notebook yaklaşık bir haftada Diyarbakır servise gidip geldi. Diyarbakır Samsung servisini tebrik ediyorum. Ancak Malatya merkeze bir müddet önce açılan yetkili servisten o kadar memnun kalmadık. Arkadaşlar da şikayetçi...

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Samsung ve servis mi :)

İstanbul servisi olsa, hiç bişey yapmamışlardır ondan geri göndermişlerdir derim.
Ancak Zaten Diyarbakır ve çevresinde kaç insan Samsung kullanıyor ki servisler dolu olsun?