GRUB Loading Error 17

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Windows'u yanına Prime OS kurdum. Linux ile pek haşır neşir değilim.MacOS ve Windows konusunda iyiyim.Prime OS'un kurulumunu bitirdim.(Diski ext4 ile biçimlendirdim)
Installed Successfully dedi ve Reboot tuşuna basarak sistemi yeniden başlattım.Ve şu ekranla karşılaştım.
GRUB Loading,Error 17
Ne yapabilirim ? @rise

我喜欢人

Asistan
Reaksiyon puanı
75
valla nasıl cevap versem ki :)
benzer bir durumu yaşamıştım sanırım bende de GNU GRUB 14.13 bilmem ne siyah bi ekran altına
limited command system supported felan yazmış ...şimdi anladığım kadarıyla komut sistemi ile çalışabiliyordu orası çok açıktı da bu komut sisteminin sadece siyah bir ekrandan oluşması, dell marka bilgisayarımın DELL logosunun üzerinden geçmesi (yazdığım komutlar. genel bazı komutları tanımıyor olması ve

press <tab> for list of command demesi ... (taba basınca bi paragraflık uzzuuun bi komut listesi çıkıyordu (acep hangisini seçsem felan diyorum ama hepsi yabancı , dur bişeye basayım dedim daha da tuhaf şeylerin gerçekleşmesi ,artık kısaca bazı karanlık olayların gerçekleştiğinden nerdeyse emin oldum :)

birden dedim ki : yaf arkadas bildiğin programların sayısı bir elin iki parmağı kadar nerdeyse sen şimdi kalkıp koca linux işletim sisteminin içinde neler olup bitiyor neler neler dönüyor hepsine şimdi bir anda mı hakim olacaksın dedim

sonra bildiğim formuller aklıma geldi ve şunları söylüyordu o formuller

biosa git, ayarları yap ,elindede windows veya ubuntunun son bir versiyonu yada uygun bir versiyonu varsa onu yükle.

öyle yaptım kurtuldum valla. :) :)
geçmiş olsun