Grand Theft Auto - Vice City (Goole Play Store)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Takma kafana dostum telefon ne akdar güçlü olsada bazı durumlardan veyahut telefonun bazı parçalarından değişebiliyor bunlar.Mesela benim telefonum One V olmasına rağmen bu oyun uyumlu telefonumla fakat andero 205 gpu su kullandığım için GTA III oyunu bana zulüm gibi gelir.Anlatabiliyor muyum.Donanımsal oalbilir veya oyunu yazanların bi garezi vardır telefona.Meselaa NOVA3 Samsung sIII ile uyumlu değil diye biliyorum.Buda farklı bir örnek. İnşallah yardımcı olmuşumdur :)

CemBerkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O zaman yazılım olarak İos daha iyi Apple'ın ? Nedense iphone un sadece donanımı düşük oluyo mesela 4S 1ghz 512 ram i var. ram 750 olsa işlemcide 1.5 iyi olmazmıydı

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
O zaman yazılım olarak İos daha iyi Apple'ın ? Nedense iphone un sadece donanımı düşük oluyo mesela 4S 1ghz 512 ram i var. ram 750 olsa işlemcide 1.5 iyi olmazmıydı
kendin cevaplamışsın sorunu. çünkü iOS daha iyi bir işletim sistemi ve daha az donanım ile daha çok performans veriyor.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Arkadaş haklı aslında ios basit bir sistem kurnaz bir sistem bir kaç patenti alınmış olayla sorunlar çözülmüş denebilir.Mesela arka plandaki uygulamalar rami minimum yer windowsda kısayol oluşturmak gibi.Olurdu elbet fakat pek bi fark olmazdı.İphone 5 ile 4s testleri var.Sana şunu diyeyim ikiside herşeyi çallıştırıyor,giriyor,oynatıyor.Abartılacak pek bi işlevi yok iosda.Tabi 10 sene sonra ios58 çıkınca etkisi olabilir :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Arkadaş haklı aslında ios basit bir sistem kurnaz bir sistem bir kaç patenti alınmış olayla sorunlar çözülmüş denebilir.Mesela arka plandaki uygulamalar rami minimum yer windowsda kısayol oluşturmak gibi.Olurdu elbet fakat pek bi fark olmazdı.İphone 5 ile 4s testleri var.Sana şunu diyeyim ikiside herşeyi çallıştırıyor,giriyor,oynatıyor.Abartılacak pek bi işlevi yok iosda.Tabi 10 sene sonra ios58 çıkınca etkisi olabilir :)

keşke anlayabilsek yazdıklarını :D
bu arada nerelerdeydin la bebe :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Neyse apk buldum bakalım nolcak...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Olursa buraya yazarmısın
Oyunun adını sonunda apk olacak şekilde aratırsan bulursun dosyaları. Ama bende oyunda arabaya bindiğimde telefon kilitleniyor, sende de çalışmaz heralde. 1.0.1 versiyonu bazı telefonlarda çalışıyor ama bazılarında çalışmıyor, ileriki versiyonu beklemek lazım heralde.

CemBerkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Oyunun adını sonunda apk olacak şekilde aratırsan bulursun dosyaları. Ama bende oyunda arabaya bindiğimde telefon kilitleniyor, sende de çalışmaz heralde. 1.0.1 versiyonu bazı telefonlarda çalışıyor ama bazılarında çalışmıyor, ileriki versiyonu beklemek lazım heralde.
oyunu yükledim senin dediğinin aynısı bendede oldu

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Sağlık okumak nedir bilirmisin sen yav :D Anatomi dersine bi girsen çıkamazsın dersten :D

CemBerkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
bi bu videoya baksana adamın telefonun özellikleri düşük olduğu için oynayamıyo. Normalde ondada telefonun yeniden başlatması gerekir. Acaba bu gta biz indirdiğimiz dosyalar ilk başta google play store a konan dosyalarmı hani sorun olduğu için kaldırmışlardı ?
http://www.youtube.com/watch?v=uQG_lwbwQpI

http://www.youtube.com/watch?v=i_lqjGsTENY
Onların olma ihtimali yüksek, 1.0.3 sürümü mü ne çıkmış diyorlardı ama apk yoktu ortada.

CemBerkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Onların olma ihtimali yüksek, 1.0.3 sürümü mü ne çıkmış diyorlardı ama apk yoktu ortada.
Bugün bi siteden baktım birisi ingilizce yazmış çevirdim onu.
Evo3d ve sensationda çözünürlük çalışması varmış öyle demiş

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bugün bi siteden baktım birisi ingilizce yazmış çevirdim onu.
Evo3d ve sensationda çözünürlük çalışması varmış öyle demiş
540*960ta çalışan güçlü cihazlar olmasına rağmen bir oyunu ayarlamak zor gelmiş heralde.