- Reaksiyon puanı
- 766
i3 işlemcili 12 gb ram'li laptop'um var çalışmaz bende herhalde
Merhaba arkadaşlar, benim oyun saçma bir şekilde bitti. Franklin'e bir görev verildi, Treevıırr öldür, Maykıl ı öldür yada kendini öldür gibi.. Bende Trevırı öldürdüm sonra oyun bitti. Saçma bir bitiş olamaz.
Şimdi hiç bir görevi yapamıyorum. Görev kalmadı. Bu kadar çabuk bitemez diye düşünüyorum.
Ben mi hata yaptım acaba yardımcı olabilirmsiniz?
ekran kartın nedir acaba?i3 işlemcili 12 gb ram'li laptop'um var çalışmaz bende herhalde
Bitişte 3 seçenek sunar A , B , C , hepsi farklı kişiler, oyun % 60ile 77 yüzdeleri arası görevler bitiyor yan görevler kalıyor. Onları da bitirdiğinde % 100 oluyor.
oyunda 50 rampa var gizli onlardan atlaman gerek köprü altlarından uçakla geçmen gerek v.s.
Social CLub'dan eklemek isteyen olursa profilimi paylaşabilirim. Online'a geçtiğimiz zaman toplanır oynarız.
Merhaba arkadaşlar bişey sorcaktım. Ben GTA 5'i bu notebook ile oynabilir miyim? (Asus ASUS X550JK-XO012D + 4GB RAM)
- Intel Core i5-4200H 2.8GHz up to 3.40 GHz İşlemci
- 8 GB Ram
- Nvidia GeForce GTX850M 2GB Ekran Kartı
Merhaba.
O donanım ile çok rahat bir şekilde oynarsınız. Oyunun optimizasyonu oldukça başarılı.
Hayır istersen Single Playere hiç girme direk onlineye gir. Sorun yok. Zaten Online de 1 levelden den başlıyorsun.Çok araştırmak lazım o zaman. YouTube yardımı ile halledilebilir gözüküyor.
Online için %100 bitirmem gerekiyor mu acaba?
Gtx 760Senin ekran kartin neydi?
ekran kartın nedir acaba?
Social Club kullanıcı adınızı söyler misiniz arkadaşlar. Crew kurduysanız gireyim ben de.
Yapma bunu yapma. :'(