2022'de oynadığım zaman çok sevmiştim. Grand Theft Auto V bana uymamıştı hâlâ da uymaz.Manevi değerinden dolayı San Andreas. Aslında GTA V'i her türlü karşılaştırmada daha iyi buluyorum fakat San Andreas'ı oynadığım dönemdeki duygularımı bir daha yaşayamam. Bu da sanki oyun ile değil de o dönemi özlememden kaynaklanıyor, bilmiyorum orasını.
GTA 5'i 2017-2018 ve 2019 yıllarında her yaz GTA 5 oynamama rağmen San Andreas'ın yeri ayrı.GTA 5'i yarısına kadar bile oynayamadım ancak San Andreas'ı en az 3 kere bitirmişimdir GTA 5 benlik değil sanırım.
SA muq. GTA V'in de grafikleri artık çok dikkat çekmiyor.San Andreas bir başka. GTA 5'i grafiklerinden seviyorum fakat hikaye olarak SA
Bilgisayarda yüklü açıp oynayasım geldi harbiden. ?gta 5'in harita dizaynı kötü. serinin en keyifsiz haritası bence. san andreas'taki büyüklük ve çeşitlilik hissi yok. çöller, dağlar, ormanlar, farklı şehirler ve kasabalar.. o çöllerinde az motor sürmedim müziği ve gazı kökleyip. havalimanından havalimanına uçmak bile keyifliydi. gta 5'te tek havalimanı var, kalktıktan sonra ya çölün ortasına ya da askeri üsse iniyorsun. bir yerden bir yere uçmanın bir anlamı ve keyfi yok. san andreas'ta pilot rp'si yapardık multide.
San Andreas'ın haritasını ben de daha çok beğeniyorum. Gerçekten haritada arabayla gezmek bile aşırı derecede zevk veriyordu. Çoklu oyuncuyu işin içine katmıyorum bile, San Andreas'ın verdiği zevki şu ana kadar hiçbir oyunda almamışımdır. Kaç saat oynamışımdır bilmiyorum fakat kesinlikle bir ömür çürütmüşümdür San Andreas üzerine.gta 5'in harita dizaynı kötü. serinin en keyifsiz haritası bence. san andreas'taki büyüklük ve çeşitlilik hissi yok. çöller, dağlar, ormanlar, farklı şehirler ve kasabalar.. o çöllerinde az motor sürmedim müziği ve gazı kökleyip. havalimanından havalimanına uçmak bile keyifliydi. gta 5'te tek havalimanı var, kalktıktan sonra ya çölün ortasına ya da askeri üsse iniyorsun. bir yerden bir yere uçmanın bir anlamı ve keyfi yok. san andreas'ta pilot rp'si yapardık multide.