7 Temmuz 2015 #1 H hasansuarez Öğrenci Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Ankarada meslek lisesi bilişim bölümünden mezunum 2 senelik grafik tasarım bölümüne gitmek istiyorum bilişimle ilgili başka bir bölüm mü seçmeliyim il dışına çıkıp grafik tasarıma gitmeli miyim 2 sene için değer mi çünkü severek yapacağım tek iş olduğunu düşünüyorum çokta iyiyim bu alanda yardım edinn (
Ankarada meslek lisesi bilişim bölümünden mezunum 2 senelik grafik tasarım bölümüne gitmek istiyorum bilişimle ilgili başka bir bölüm mü seçmeliyim il dışına çıkıp grafik tasarıma gitmeli miyim 2 sene için değer mi çünkü severek yapacağım tek iş olduğunu düşünüyorum çokta iyiyim bu alanda yardım edinn (
13 Temmuz 2015 #2 M.Şamil CAN Dekan Katılım 23 Ekim 2009 Mesajlar 5,839 Reaksiyon puanı 105 Puanları 243 hasansuarez dedi ki: Ankarada meslek lisesi bilişim bölümünden mezunum 2 senelik grafik tasarım bölümüne gitmek istiyorum bilişimle ilgili başka bir bölüm mü seçmeliyim il dışına çıkıp grafik tasarıma gitmeli miyim 2 sene için değer mi çünkü severek yapacağım tek iş olduğunu düşünüyorum çokta iyiyim bu alanda yardım edinn ( Genişletmek için tıkla ... Hayalinde ki mesleğinin peşinden koş. İnan sevmediğin bir işi yaparsan kazandığın paradan bile keyif alamazsın.
hasansuarez dedi ki: Ankarada meslek lisesi bilişim bölümünden mezunum 2 senelik grafik tasarım bölümüne gitmek istiyorum bilişimle ilgili başka bir bölüm mü seçmeliyim il dışına çıkıp grafik tasarıma gitmeli miyim 2 sene için değer mi çünkü severek yapacağım tek iş olduğunu düşünüyorum çokta iyiyim bu alanda yardım edinn ( Genişletmek için tıkla ... Hayalinde ki mesleğinin peşinden koş. İnan sevmediğin bir işi yaparsan kazandığın paradan bile keyif alamazsın.