Mehmet Aldemir
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 710
Bilgisayarın işletim sistemi ney aynı zamanda kaç bittamam bekliyorum
Bilgisayarın işletim sistemi ney aynı zamanda kaç bittamam bekliyorum
win 10 64 bitBilgisayarın işletim sistemi ney aynı zamanda kaç bit
ekran kartı serisi :Bilgisayarın işletim sistemi ney aynı zamanda kaç bit
İşlemcide ekran kartı olamaz ki. Anlamadım.
@EFI Shell bu şimdi harici ama laptop ekran kartı olmuyor mu? Anlayamadımİşlemci ile aynı board üzerinde ekran kartı bulunur biz bundan bahsediyoruz. Bunun görüntü çıkışı ise anakart üzerine entegre edilmiştir. Aynı çıkışı harici ekran kartı dediğimiz gpu yongası da kullanmaktadır.
Bilmiyordum sağolasınAmd tarafında Apu'larda ve İntel'in bazı modellerinde dahili grafik birimi bulunuyor?
930m driver : Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIAwin 10 64 bit
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı serisi :
NVIDIA GeForce 900
modeli 930 m
indiriyorum indirdikten sonra ne yapmam lazım930m driver : Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
GeForce experience : Sürücü Güncellemeleri ve Optimal Oyun Ayarları
Nvidia control panel : Get NVIDIA Control Panel - Microsoft Store
Kurulum yapıcaksın sadeceindiriyorum indirdikten sonra ne yapmam lazım
bu verdigin linkteki dosya zaten bende varmış ama kurulmamışKurulum yapıcaksın sadece
ve kurdugumda uyumlu grafik donanımı yok diyorbu verdigin linkteki dosya zaten bende varmış ama kurulmamış
O zaman bilgisayarın da nvidia 930m yokbu verdigin linkteki dosya zaten bende varmış ama kurulmamış
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve kurdugumda uyumlu grafik donanımı yok diyor
peki performans açısından sorun olur değilmiO zaman bilgisayarın da nvidia 930m yok
Olur entegre grafik oyun için olmadığı için oyun oynatmazpeki performans açısından sorun olur değilmi
peki sağolun teşekkürlerOlur entegre grafik oyun için olmadığı için oyun oynatmaz
Önemli değil iyi günlerpeki sağolun teşekkürler