muhammetmrk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar merhaba geçenlerde bir oyun oynuyordum fps kontrolü yapayım dedim fps 60 gösteriyordu lakin gpu 0 diyordu gpu olmaması ne demek oluyor
İşlemcideki ekran kartı. Gpu yok değil işlemcideki ekran kartı kullanılmadığı için değer 0 gözüküyor.
İşlemcideki ekran kartı güçsüzdür. Günlük işlemleri yerine getirmek için vardır sadece. Kullanılmazsa bir şey olmaz.
oyunları etkilermi
Etkiler.Bi GTX 1650 ile Vega 10 arsında 15 20 FPS fark olur.En az.oyunları etkilermi
Eğer İntel işlemcin varsa kötü olur.
Amd işlemcin varsa vega 10 sana yetebilir.
Etkiler.Bi GTX 1650 ile Vega 10 arsında 15 20 FPS fark olur.En az.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harici ekran kartın ne ?
Laptopunuzun özelliklerini tam olarak biliyor musunuz ?bir zamanlar yani eskiden gpu değerlerim gözüküyordu şimdi gözükmüyor bunun nedeni nedir
sanırım harici ekran kartım yok laptop kullanıyorum
Laptopunuzun özelliklerini tam olarak biliyor musunuz ?
GPU Ekran KartıdırArkadaşlar merhaba geçenlerde bir oyun oynuyordum fps kontrolü yapayım dedim fps 60 gösteriyordu lakin gpu 0 diyordu gpu olmaması ne demek oluyor
bende 0 gösteriyor ne olurGPU Ekran Kartıdır
Entegre grafik olduğu için gpu 0 gösteriyorbende 0 gösteriyor ne olur
ekran kartı ile ilgili soru sorabilirmiyimEntegre grafik olduğu için gpu 0 gösteriyor
Tabiekran kartı ile ilgili soru sorabilirmiyim
İşlemcide ekran kartı olmaz. Yanlış bilgi.Cpu =İşlemci
GPU=İşlemcideki Ekran kartı
Bilgisayarın da 930m var ama onu aygıt yöneticisin de göstermiyor doğru mu anladım?ekran kartıma naktığımda sadece intel hd graphics diyor başka bir şey demiyor bilgisayarı ilk aldığımda
NVIDIA GeForce 930M ekran kartımın olduğunu görüyorum lakin baktığımda aygıt yöneticisinden sadece intel hd graphics diyor
Senin dediğinde yanlış (1. Cümlen).İşlemcide ekran kartı olmaz. Yanlış bilgi.
Anakart üzerinde Onboard görüntü çıkışı vardır.
Onboard Görüntü çıkışı da ekran kartı değildir.
Anakarta gömülü olan Onboard çıkıştıtr o. Eğer oyunda sistem harici ekran kartını kullanıyor ise %0 olarak görünmesi normaldir.
İşlemcide ekran kartı olamaz ki. Anlamadım.Senin dediğinde yanlış (1. Cümlen).
evetBilgisayarın da 930m var ama onu aygıt yöneticisin de göstermiyor doğru mu anladım?
I-GPU'yu sadece LGA775 devrine kadarki gibi anakartta mı sanıyorsun?İşlemcide ekran kartı olamaz ki. Anlamadım.
Nvidia nın sitesin den 930m driverını yükle geforce experience yükle
yüklediğimde ne olurNvidia nın sitesin den 930m driverını yükle
Yükleyince göstermesi lazım link atıcam yüklersinyüklediğimde ne olur
tamam bekliyorumYükleyince göstermesi lazım link atıcam yüklersin