Merhabalar;
Forumda gezerken baktım bir eksik var dedim Bu gözlemci arkadaşlar iyiler hoşlar ama bunların rankları yok dedim herkesin var neden bunların yok olması lazım dedim
 Bu gözlemci arkadaşlar iyiler hoşlar ama bunların rankları yok dedim herkesin var neden bunların yok olması lazım dedim  Canım sıkıldı rank yaptım :laugh: Ama yazı tipini tutturmak imkansız ne bu ranklardaki yazı tipi buyrun o rank huzurlarınızda ;
 Canım sıkıldı rank yaptım :laugh: Ama yazı tipini tutturmak imkansız ne bu ranklardaki yazı tipi buyrun o rank huzurlarınızda ;

İyi Forumlar..

Forumda gezerken baktım bir eksik var dedim
 Bu gözlemci arkadaşlar iyiler hoşlar ama bunların rankları yok dedim herkesin var neden bunların yok olması lazım dedim
 Bu gözlemci arkadaşlar iyiler hoşlar ama bunların rankları yok dedim herkesin var neden bunların yok olması lazım dedim  Canım sıkıldı rank yaptım :laugh: Ama yazı tipini tutturmak imkansız ne bu ranklardaki yazı tipi buyrun o rank huzurlarınızda ;
 Canım sıkıldı rank yaptım :laugh: Ama yazı tipini tutturmak imkansız ne bu ranklardaki yazı tipi buyrun o rank huzurlarınızda ; 
	İyi Forumlar..