Görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ]

Can Ömer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu."

3ds max 2011 ve 2012 ile bu hatayı alıyorum. Başka programda bu hatayla karşılaşmadım. Saatlerce araştırdım, AMD ya da Nvidia farketmiyor, pek çok kişi bu sorunu yaşıyor. Birkaç çözüm yöntemini denedim fakat hiçbiri işe yaramadı:

- Bios update yaptım.
- Çeşitli ekran kartı sürücülerini denedim.
- Regedit'ten QWORD 8 değeri atadım.
- Ekran kartı fanını hızlandırdım.
- GPU clock hızını düşürdüm.
- 3ds Max grafik ayarlarından OpenGL, Direct3D gibi seçenekleri denedim.

Sorun devam ediyor.

Ayrıca tüm parçaların sıcaklıklarına baktım, genelde 50 santigrat derecenin altında. 60'ı geçen yok.

Ekran kartım HD6850
İşlemcim corei7 920
Anakart Gigabyte UD3R
PSU Glacialtech 650Watt
KGK Tunçmatik NewtechPro

murat yiğit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende de var ama internetten bi şey izlediğim zaman oluyo :( acil yardım

lasto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sorunla ben de karşılaşmıştım,özellikle,youtube tarzı sitelerde bir anda o hata çıkıyor ve bi süre sonra malum mavi ekranla karşılaşıyordum.araştırma sonucu youtube vb. siteye gir, sağ tıkla,ayarlar kısmından "donamnım hızlandırma özelliğini kapat"kutucuğundaki işaretli yeri kapat.bu sorunla karşılaşanlar bunu denesin:yes::yes:

Mati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Millet sdn ye bu soruyu cevaplamak için üye olmuş sanki. (Konu 2011/07 de açılmış) :)07-2011/// konu başlangıç tarihi)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar herkes bisey soyluyo kafasına göre ben cözümü buldum
windows guncellestirmeleri ve ve sürümleri
benim pc me win 7 starter sizinkini bilmem
windos güncellestirmelerini yükledikten sonra sorumlu guncellestirmeyi kaldıracaksınız
onuda siz bulun hangisi oldugunu ben buldum veyattab guncellestirmewleri kapatın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar herkes bisey soyluyo kafasına göre ben cözümü buldum
windows guncellestirmeleri ve ve sürümleri
benim pc me win 7 starter sizinkini bilmem
windos güncellestirmelerini yükledikten sonra sorumlu guncellestirmeyi kaldıracaksınız
onuda siz bulun hangisi oldugunu ben buldum veyattab guncellestirmewleri kapatın

Dalga falan mı geçiyosun sen? sorumlu güncelleştirmeyi bulunmuş. Gereksiz yere insanları saptırıyosunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sorun var dediklerinizin hepsini yaptım gine geçmiyor bi yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3 gün uğraştım ekran kartı sürücüleriyle ancak işin püf noktası ekran kartınızın chipset'ine ve işletim sisteminize uygun "grafik hızlandırıcı sürücüsünü" bulmak. (graphics accelerator driver diye de arayabilirsiniz) Arayın indirin ve kurun. benimki intel chipset q45 idi win7 için aradım direk şak diye intel yapmış arkadaş. indirdim, kurdum hiçbir sorun kalmadı. kolay gelsin. umarım size de faydası olur bu bilginin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sa..ce onu yükleyincemi oldu tek yükleyip bıraktın bir daha olmadı

anndriy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam bu hatayı bende alıyorum
çözümünü bilen var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bu hatayı alıyorum kanserin bir değişik adı sanki bu hata :) Ekran kartım(eskiden) Radeon Ati X1550 ve oyuna girdiğimde 15 dk en fazla oynayabiliyorum çok can sıkıcı bir şey. Benden size tavsiye hiç çözüm filan aramayın ekran kartınız ya iflas etmiştir yada oynadığınız oyunu karşılayamıyordur ben ekran kartını değiştirdim hiç bir sorun kalmadı sizde değiştirebilirsiniz. Ama yok ben çözeceğim bu sorunu para ödemeyeceğim diyorsanız öyle yapın :)