Görüntü gidiyor

ismail157

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler dün laptopu televizyona bağlayıp oyun oynamıştım sonra oyunu durdurup yarım saat normal tv kanallarını izledim.sonra geri dönüp oyunu başlattığımda oyundaki görüntüler bozuk,renkler içiçe girmişti.(tvlerde uygulanan sansürleme gibi,sadece renkli bu biraz)daha sonra oyundan çıktım laptopu baştan başlattım düzeldi sandım.
fakat bu sabah açtığımda yine ara sıra internette dolanırken yada başka birşey yaparken yine aynı sorun ortaya çıkmaya başladı ve ekran gidip gelmeye başladı.

sorun ekran kartından olabilir mi,temazsızlık falan
yada başka bir sorun olabilir mi ?
birde sorun temazsızlıktansa laptopu nasıl açıp ekran kartını sıkıştırabilirim?
NOT:BU SORUN HER ZAMAN OLMUYOR ARASIRA OLUP,RESTART ATINCA GEÇİYOR.YANİ BU MESAJI YAZDIKTAN SONRA OLABİLİR YİNE.
BİRDE FORMAT ATTIM DÜZELMEDİ.

teşekkürler

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş laptopu açmayı bende bilmiyorum teknik servise götürürsen garantisi bitmemişse laptopu açıp temassızlık falan ya da başka şeyler varsa düzeltebilirler garantisi bittiyse laptop ile ilgili teknik işlerden anlayan arkadaşın vs varsa ona götür bedavaya baksın ne olmuş diye eğer olmassa para verip teknik servise yaptırırsın.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım ekranın kapağı açma kapama yerindeki tellerin miladı dolmuş olabilir.Ama ekran kartıda olabilir.bu durum aslında çok basitte teknik konuda bilgin varmı bilmiyorum ama en garantisi servise götürmen bence bunu dene.