Görüntü gecikmesi

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
laptopu hdmi kablo ile televizyona bağladığımda oluşan bir sorun bu, film izlerken sorun etmiyorum ama oyun oynarken gecikme oluyor bunu nasıl çözebilirim? Sorun tam olarak şöyle ki mesela fareyi kaydırdığımda önce laptop ekranında hareket ediyor bundan 0.5-1 saniye kadar sonra da monitörde hareket ediyor. Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir? yardım ederseniz sevinirim :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Büyük ihtimal kablodan. Başka kablo dene kablodan değilse televizyonun oyun modu falan varsa onu açmayı dene

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
laptopu hdmi kablo ile televizyona bağladığımda oluşan bir sorun bu, film izlerken sorun etmiyorum ama oyun oynarken gecikme oluyor bunu nasıl çözebilirim? Sorun tam olarak şöyle ki mesela fareyi kaydırdığımda önce laptop ekranında hareket ediyor bundan 0.5-1 saniye kadar sonra da monitörde hareket ediyor. Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir? yardım ederseniz sevinirim :)
Benimde sol gözüm sorunlu ya.
Arada Fps düşmesi falan oluyor

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ayarlar düşükte. Ekran parlaklığı min, tasarruf modu off :D Sanırım yeni bir ekran kartı lazım benim sol göze
Galiba foruma hemen sistem toplama konusu açmalıyım...

Benim de gözlere bi el atsanıza :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ayarlar düşükte. Ekran parlaklığı min, tasarruf modu off :D Sanırım yeni bir ekran kartı lazım benim sol göze
Galiba foruma hemen sistem toplama konusu açmalıyım...
Darboğaz vardır. MSAA kökle çözünürlüğü 4K'ya yükselt. Ekran kartı Nvidia ise PYHSC ayarlarını kurcala

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Nerden nere geldi de konusu gelmişken sorayım benim gözüm bozuk değil (kontrol ettirmedim ama sağlam) fakat arkadaşın gözlüğünü takınca uzağı daha net görüyorum bu niye peki :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Nerden nere geldi de konusu gelmişken sorayım benim gözüm bozuk değil (kontrol ettirmedim ama sağlam) fakat arkadaşın gözlüğünü takınca uzağı daha net görüyorum bu niye peki :D
Çıplak gözle aya baktığında mı net görürsün teleskopla mı daha net görürsün... Bu 1. bakış acısı
İkincisi ise daha farklı. Ulen sen kontrol ettirmeden gözünün sağlam olduğunu nasıl anlarsın :D Çılgın seni

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Çıplak gözle aya baktığında mı net görürsün teleskopla mı daha net görürsün... Bu 1. bakış acısı
İkincisi ise daha farklı. Ulen sen kontrol ettirmeden gözünün sağlam olduğunu nasıl anlarsın :D Çılgın seni
babam doktor :D test ettirmedim ama ufak tefek sorular sordum böyle durum var diye dedi ki sağlamdır :D