Görevde Takıldım

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,547
Arkadaşlar GTA 5 de itfaiye çaldığımız bir bölüm var. O bölümde takıldım. İtfaiyeyi çaldım götürüleceği yere kadar götürdüm ama ondan sonrasını anlamadım. haritada da birşey göstermiyordu. Eğer siz o görevi geçtiyseniz banada yardım edermisiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim.

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,547

Bul geçemediğin yeri, izle.
Maalesef daha öncede izledim ama olmuyor. Birkaç Türk kanala da baktım hepsi şehirde biraz gezinin Lester sizi arayınca görev geliyor diyor. Ben 2-3 saat boyunca neredeyse bütün şehri gezdim ama bir türlü Lester'dan bir çağrı gelmedi.

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
ilk cıktıgından beri oynuyorum bug olmuş galiba kendini 3 defa öldür görevdeyken sonra sag altta skip var görevi geçmek için ona bas bi yeri geçemediginde yapabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

he buda olmazsa pc den oynuyorsanız oyunun yüzde kaçını bitirdigine bakın ve hangi görevde kaldıgınıza one göre save dosyası yükleyin en son çagre

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,547
ilk cıktıgından beri oynuyorum bug olmuş galiba kendini 3 defa öldür görevdeyken sonra sag altta skip var görevi geçmek için ona bas bi yeri geçemediginde yapabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

he buda olmazsa pc den oynuyorsanız oyunun yüzde kaçını bitirdigine bakın ve hangi görevde kaldıgınıza one göre save dosyası yükleyin en son çagre
Galiba bug olmuş baştakini denedim sorun ortadan kalktı yardımın için teşekkür ederim.