Görev Yöneticisi Sorunu

BigBangTheory

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ne yaptıysam görev yöneticisini açamadım.SDN spor bölümünde üyenin biri bi program paylaşmıştı maç takip mi neydi.O programı yükledikten sonra oldu bu olay.ctrl+alt+del yapıyorum sağ altta simgesi geliyor ama kendisi yok.imleci sağ alta götürünce simge de bir anda kayboluyor.

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Virüs bulaşmış. Başlangıçta kendini başlatan "cyswin.exe" diye bişey var mı bir baksana. Aynısı bana da oldu da. :)

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
başalngıçtaki tüm programları kaldır. msnconfig kullanarak yapabilrsin. eğer bunu yapmana da izin vermiyorsa ccleaner kur ordan yap. sonra güvenli modda başlat. tüm gizli dosyaları göster (sistem dosyaları dahil). nod32 ile tarat. geçmiş olsun.

BigBangTheory

Asistan
Reaksiyon puanı
3
başalngıçtaki tüm programları kaldır. msnconfig kullanarak yapabilrsin. eğer bunu yapmana da izin vermiyorsa ccleaner kur ordan yap. sonra güvenli modda başlat. tüm gizli dosyaları göster (sistem dosyaları dahil). nod32 ile tarat. geçmiş olsun.

evet msconfigide açtırmıyor.dediklerini yapıyorum sonucu yazarım

---------- saat 15:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:25 eklenmişti ----------

Virüs bulaşmış. Başlangıçta kendini başlatan "cyswin.exe" diye bişey var mı bir baksana. Aynısı bana da oldu da. :)

Evet arkadaşım bende de varmış.Güvenli kipte başlangıçtan kaldırdım.Sorun kalmadı.Başlangışta şu programlar var ayrıca bunların içinde güvenli olmayan başka varmıdır ?

adszxyg.png

Hangilerini tekrar açayım?

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
evet msconfigide açtırmıyor.dediklerini yapıyorum sonucu yazarım

---------- saat 15:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:25 eklenmişti ----------

Evet arkadaşım bende de varmış.Güvenli kipte başlangıçtan kaldırdım.Sorun kalmadı.Başlangışta şu programlar var ayrıca bunların içinde güvenli olmayan başka varmıdır ?

adszxyg.png

Hangilerini tekrar açayım?

adszxyg.png

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
En başta egui.exe antivirüsün onu çalıştır.