Sadece Chrome'da mı oluyor bu? @nefer58
başlat butonuna bas gelir
Fareyi aşağı çekince görev çubuğu geliyor mu ?
evet abi chrome de oluyor.
Tamam ya sorun senden kaynaklı değil. Chrome Windows 8 ile uyumlu hale getirmeye çalıştığı için oldu o. Windows 8 metro uygulamasında görev çubuğu olmadığından kaynaklanıyor. Kullandığın sürüm ne? Beta ya da Dev sürümü kullanıyorsan stabil sürüme geç.
Kendi otomatik güncellemelerinde aynen her şeyin kalıyor zaten. Diğerleri için de senkronizasyonu açarsan garantiye almış olursun. Bence izin ver bir güncellesin kendisi, düzelmezse başka bir sürüme manuel geçmeyi denersin.Google Chrome Hakkında dedim 19.0.1084.46 m bu sayı vardı bir de yeni sürüm yükleniyor dedi iptal ettim. Stabil sürüme geçince parolaları ve kayıtlı siteleri nasıl taşıycam ?
Konu Kilit+Çöpe
Normal çözünürlük 1024x768 olmalı fakat fotoğraf
1024x850 çözünürlüğünde fotoğrafın alt kısmı beyazlıkla kaplanmış
http://imageshack.us/a/img17/7128/adszuwp.png
Konu kasmak amacıyla konu açmayalım lütfen
Kendi otomatik güncellemelerinde aynen her şeyin kalıyor zaten. Diğerleri için de senkronizasyonu açarsan garantiye almış olursun. Bence izin ver bir güncellesin kendisi, düzelmezse başka bir sürüme manuel geçmeyi denersin.
sağol abişu an sıkıntı ortadan kalktı 21.0 ... felan yazıyor güncelledim.problem yok tekrar teşekkürler
![]()
arkadaşlar görev yöneticisini açın ctrl+alt+delete ile oradan işlemleri seçin explorer ı bulup işlemi sonlandır dein sonra dosya yeni görev deyip explorer yazın sorun çözülmüştür ii forumlar =)