1 Mb/sn hızla bağlantı yaparken bazı sitelerin fotoğraflarını açamıyor ama yazılarını okuyabiliyordum. Hızımı 8 Mb/sn yaptım. Sorun değişmedi. Örğneğin: ntvmsnbc sitesinin fotoğraflarını chrome ile Shiftdelete sitesinin fotoğraflarını explorer ile açamıyorum. Güvenlik yazılımımı değiştirdim. Modemi kaldırıp yeniden kurdum. Bilgisayarı formatladım.Her türlü DNS numaralarını denedim. Sonuç değişmedi.
Oysa internet hızım çok iyi. Download test 6.75 Mb/sn görünüyor. İndirme hızı sorunsuz. Opera kullandım. Turbo etkin olunca fotoğraflar açılıyor. Fakat diğer tarayıcıları çok yavaşlatıyor. Kaldırmak zorunda kaldım.
İlginç olan ise, bilgisayarımı okulda kullanırken iki tarayıcı da bütün resimleri gösteriyor. Bazen özellikle geç saatlerde sorun kendiliğinden çözülebiliyor.
Şaştım kaldım ama hala göremiyorum.
Svksy: Naber Svksy sorununu çözdün mü?
Svksy: Hayır Svksy hala devam ediyor.
Svksy: Hiç yanıt veren olmadı mı?
Svksy: Yoo... Bekliyorum bakalım.
Svksy: Mesajın kaç kere izlenmiş?
Svksy: 107 kere okunmuş.
Svksy: Kurdun boynu neden kalındır.
Svksy: İlacın varsa keline sür.
Svksy: İyi
Oysa internet hızım çok iyi. Download test 6.75 Mb/sn görünüyor. İndirme hızı sorunsuz. Opera kullandım. Turbo etkin olunca fotoğraflar açılıyor. Fakat diğer tarayıcıları çok yavaşlatıyor. Kaldırmak zorunda kaldım.
İlginç olan ise, bilgisayarımı okulda kullanırken iki tarayıcı da bütün resimleri gösteriyor. Bazen özellikle geç saatlerde sorun kendiliğinden çözülebiliyor.
Şaştım kaldım ama hala göremiyorum.
Svksy: Naber Svksy sorununu çözdün mü?
Svksy: Hayır Svksy hala devam ediyor.
Svksy: Hiç yanıt veren olmadı mı?
Svksy: Yoo... Bekliyorum bakalım.
Svksy: Mesajın kaç kere izlenmiş?
Svksy: 107 kere okunmuş.
Svksy: Kurdun boynu neden kalındır.
Svksy: İlacın varsa keline sür.
Svksy: İyi