Göremiyorum!

svksy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
1 Mb/sn hızla bağlantı yaparken bazı sitelerin fotoğraflarını açamıyor ama yazılarını okuyabiliyordum. Hızımı 8 Mb/sn yaptım. Sorun değişmedi. Örğneğin: ntvmsnbc sitesinin fotoğraflarını chrome ile Shiftdelete sitesinin fotoğraflarını explorer ile açamıyorum. Güvenlik yazılımımı değiştirdim. Modemi kaldırıp yeniden kurdum. Bilgisayarı formatladım.Her türlü DNS numaralarını denedim. Sonuç değişmedi.
Oysa internet hızım çok iyi. Download test 6.75 Mb/sn görünüyor. İndirme hızı sorunsuz. Opera kullandım. Turbo etkin olunca fotoğraflar açılıyor. Fakat diğer tarayıcıları çok yavaşlatıyor. Kaldırmak zorunda kaldım.
İlginç olan ise, bilgisayarımı okulda kullanırken iki tarayıcı da bütün resimleri gösteriyor. Bazen özellikle geç saatlerde sorun kendiliğinden çözülebiliyor.
Şaştım kaldım ama hala göremiyorum.

Svksy: Naber Svksy sorununu çözdün mü?
Svksy: Hayır Svksy hala devam ediyor.
Svksy: Hiç yanıt veren olmadı mı?
Svksy: Yoo... Bekliyorum bakalım.
Svksy: Mesajın kaç kere izlenmiş?
Svksy: 107 kere okunmuş.
Svksy: Kurdun boynu neden kalındır.
Svksy: İlacın varsa keline sür.
Svksy: İyi

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Svksy: Naber Svksy sorununu çözdün mü?
Svksy: Hayır Svksy hala devam ediyor.
Svksy: Hiç yanıt veren olmadı mı?
Svksy: Yoo... Bekliyorum bakalım.
Svksy: Mesajın kaç kere izlenmiş?
Svksy: 107 kere okunmuş.
Svksy: Kurdun boynu neden kalındır.
Svksy: İlacın varsa keline sür.
Svksy: İyi

flood yapmamaya dikkat et yoksa uçuşa geçersiniz :)

bu arada sorunun çok değişik gerçekten ilk kez gördüm böyle bi sorun

svksy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Uyarınıza sevindim. Teşekkürler.
İlk mesajdan sonra 116 saat mesaj beklediğimden pek flood sayılmaz gibi.
Aslında şöyle demeliydim galiba: Microsoft ürün anahtarı istiyorum. Bu arada fotoğraf sorunum var da fikir verirseniz sevinirim.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Uyarınıza sevindim. Teşekkürler.
İlk mesajdan sonra 116 saat mesaj beklediğimden pek flood sayılmaz gibi.
Aslında şöyle demeliydim galiba: Microsoft ürün anahtarı istiyorum. Bu arada fotoğraf sorunum var da fikir verirseniz sevinirim.

fotoğraf ekleme konusunda mı sorun var ? yoksa konudaki fotoğraf görememe mi ?

svksy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sayfalardaki fotoğraflar yerine bir x işareti var. Fotoğraflar açılmıyor. Fotoğraf yüklemede sorun yok.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Sayfalardaki fotoğraflar yerine bir x işareti var. Fotoğraflar açılmıyor. Fotoğraf yüklemede sorun yok.

tam emin değilim ama bu fotoğraf görüntülemek için gereken bişey mi eksikdir nedir problem çok değişik yahu :)

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Merhaba,

Öncelikle modemde mtu denen ayarı kontrol etmeni öneririm.1500 ila 1492 arası bir değer olması lazım.Bu ayarı 1500 olarak değiştirmeyi dene.Gene olmassa modemi fabrika ayarlarına getir.Son olarak başka bir notebook u modemine bağlayıp tekrar deneyebilirsin.

Kolay gelsin

svksy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sevgili loverman,
İlgin için teşekkürler. Mtu ayarlarını ararken modemin firewall desteğini kapatmak geldi aklıma. Beni aylardır uğraştıran sorunun çözümünün bu kadar basit olduğunu görmek acı acı gülümsetiyor insanı. Kulağımıza küpe olsun.