Goomass Eğitim Kiti ile internetten para kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demirel1804

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Goomass Eğitim Kiti ile internetten para kazanmak

Goomass Eğitim Kiti içeriği ile göz dolduruyor

İnternetin şu an ve gelecekte, size ne kadar çok para kazandırabileceğinin farkında mısınız ?Dünyada hergün milyonlarca insan, bilgisayarlarının başında ve kendi işlerinin patronu olarak internetten binlerce dolar kazanıyorlar. Goomass Eğitim Kiti ile bu insanların arasına katılmak ve hayallerinizdeki paraları kazanmak hiç de düşünüldüğü kadar zor birşey değil.
goomass-bedava-indir1.jpg

Goomass İnternetten Para Kazanma Kiti

İnternetten Para Kazanmanın bizim için avantajları nelerdir ?

• Öncelikle kendi işinizin patronu olursunuz.
  • Ev ortamında rahatça çalışabilirsiniz.
  • İnternete bağlı bir bilgisayar çalışmanız için yeterlidir.Zaman ve mekan hiç önemli değildir.
  • Çalışma saatleriniz tamamiyle esnektir ve sadece kendiniz belirlersiniz.
  • Kazanacağınız para miktarı sizin performansınıza bağlıdır.Daha çok çalışıp daha çok kazanabilirsiniz.
  • Kazanacağınız paranın bir sınırı yoktur.Bir gün içinde 100TL de kazanabilirsiniz, 10.000TL de.
  • Tatile çıkmak için birilerinden izin almanız gerekmez.Patron sizsiniz.
    icon_smile.gif
  • Ailenize ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.
  • Kendi kararlarınızı uygular ve hiç kimseye hesap vermezsiniz.
  • Giderleriniz çok daha düşük olur..

[video=youtube;mfClhkSuLgI]http://www.youtube.com/watch?v=mfClhkSuLgI&feature=related[/video]

[video=youtube;tZ1vy_P71Ls]http://www.youtube.com/watch?v=tZ1vy_P71Ls&feature=player_embedded[/video]

GooMass Eğitim Kiti size internetten para kazanma yolları içersinde başarısını tüm dünyada kanıtlamış en iyi sistemleri, programları, stratejileri ve ihtiyaç duyacağınız tüm kaynakları sunar.
GooMass Eğitim Kiti internetten para kazanma sistemlerinin eğitiminin detaylıca verildiği 6 temel kitap ve eğitim videolarından oluşur:

• Kitap 1 : Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing)
  • Kitap 2 : ClickBank Eğitimi
  • Kitap 3 : Amazon Associates
  • Kitap 4 : Xticaret Satış Ortaklığı
  • Kitap 5 : SEO (Arama Motoru Optimizasyonu)
  • Kitap 6 : Google Adwords Eğitimi
  • VIDEO Eğitim Seti
Goomass Eğitim Setini ayrıntılı incelemek için : Tıklayın

demirel1804

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu içirisinde gecen eğitim kitinden başka ürünlerini tavsiye etmen gerekmez alıcı yada tavsiye edebilirsin.
kendi siteni reklam yapmanın anlamı nedir ?

demirel1804

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet goomass hakkında google amcaya sorduğunuzda size çok geniş kapsamlı bilgi verebilir.

tRtR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok geniş kapsamlı dolandırı oldukları hakkında bilgim var

demirel1804

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok geniş kapsamlı dolandırı oldukları hakkında bilgim var
"tRtR" hocam öncelikle merhaba söylediğin cümle biraz ağır olmuş sanki birsuçlama gibi, nihayetinde yanlış bilgidir. Uzun yıllar bu işlerle ilgili çalışan ve Türkiyeye satış ortaklığını getiren kendi eğitim setini satışını yapan kişilere böyle demeniz yanlış buluyorum. Kim demişse gidin sorun ona ne biliyormuş bu set hakkında nasıl dolandırı oldunu sorun bakim ne dicek.

tRtR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben diyorum bunu başka kimsenin demesine gerek yok sanırım set var bende hiçbir işime yaramadı, ağzım yandığı için söyledim dolandırıcı diye tekrar diyorum bak dolandırıcı bunlar

goomass ı alıyorsun ne oluyor sana nasıl goomass pazarlayacağını anlatıyor hemde insanları dolandırarak yani sende dolandırı oluyorsun kısa sürede nereye kadar, kardeşim bu ürün gereksiz zaten internette arama yapan bir kişi bu bilgileri kısa sürede öğrenir pardon çok daha fazlasını öğrenir

goomassı tanıtarak sen para kazanmıyorsun musa kazanıyor bunu ne zaman anlayacak ve kavrayacaksın, git başka yollar var onları dene bu saçma ekitapları satmak zorunda değilsin insanları kandırmak zorunda hiç değilsin. nette satış ortaklığı yapan çok site var

goomass denen şey'i sen hiç okumadın bunu da biliyorum, zaten okusanda bir şey değişmez sana ballandıra ballandıra tam da bu yaptığını anlatıyor çünkü

edit: Neyi anlatıyor diye sorarsın diye yazıyorum, olur olmaz yerlerde goomass REKLAMI yaparak ürünü satmaya çalışmayı :)

demirel1804

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet
- İnternette bu bilgiler var demeye getirmişsin ! Evet var haklısınız. Ama internet koca bir okyanusdur siz aradığınız şeyi 1 yılda da bulursunuz 1 aydada bulursunuz, birazda size bağlıdır.

-Bakın eğer satış ortaklığı işine dahil olmak isteyen yeni başlıcak arkadaşlar için BENCE gayet uygun bir set ! Bu işe yıllarını vermiş emek harcamış kişiler tarafında yol gösterilmesi çok daha iyi sonuçlar vericektir. Tek başınıza set almadan yapıcak arkadaşlar ince detayları bilmeden ortalama 1 yılda iyi yerlere gelirler, set sayesinde 1-2 ayda toparlarlar hemde video anlatımlı bir şekilde, bilmediğiniz sormak istediğiniz sorular olduğunda destek hattı var yani size her daim yardıma hazırlar.

edit: bazı arkadaşlar goomass seti alıp beceremiyorlar sonrada bu tip konulara olur olmaz yorumlar yazıyorlar tabiki kendilerince haklılar ama sonuçta emek var bunu unutmamak gerek. İYİ FORUMLAR DİLERİM.

tRtR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
goomass ile ne kazandığını bize gösterebilir misin

hadi bir kazanç kanıtı ver nereden nasıl kazandığının açıkça görüle bildiği bir kanıt istiyorum senden, hemen böyle bir kanıt koyarsan benim beceriksiz olduğuma inanacağım

insanları goomassın faydalı olduğuna inandırmak için beni ikna etmelisin öyle değil mi? Öyle ise; Sanki goomas ı almış kullanmış gibi 'uygun' bir set diyebiliyorsun goomass videolardan e kitaplardan oluşan bir set bana herhangi bir sayfadan kanıt verebilir misin pm ile hadi bunu da bekliyorum. Sayfa numarası açıkca görünecek şekilde olması lazım tabi ki...

Sende olduğuna ikna olmalıyım

demirel1804

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kulladığımı söylemedim iyi bak yazdıklarıma, ben satış ortağıyım bu bir, bu satış işinde ortağı olduğu website sahipleri var bu iki

son olarak yazılanları iyi oku BEN KULLANDIM DEMEDİM. TAVSİYEDE BULUNUYORUM ÇÜNKİ 2 GÜNDE BİR ÜRÜN SAHİBİYLE İRTİBAT HALİNDEYİM BİLGİNE.

tRtR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bak sen bile gerek duyup almamışın bu ürünü yani o kadar gereksizmiş sonra çıkmış bize tavsiye ediyorsun, ben buna kızıyorum

2 günde bir ürün sahibiyle irtibat halinde olan daha çok kişi biliyorum, bunlar sürekli musa erdoğmuş ile konuşurlar onunda farkındayım. hatta sayıları hakında da bilgim var ne zaman bu gibi satış yapanlara bi şeyler karalasam budur yegane bahaneleri ve dayanakları NEDEN??? (binlerce kişi ile anlık konuşabilen bir insan yok artık)

kazanç kanıtı alabilir miyim lütfen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...