Yardım Google şifre güvenliği ihlali

taylorsaundles

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Bugün tp-link üzerinden modem arayüzüme girecektim fakat modem admin şifrelerini girdikten sonra google şifre güvenliğiniz ihlal edildi hemen şifrenizi değiştirin vs. gibisinden bir açılır pencere uyarısı aldım. Derhal google şifremi değiştirdim. Daha sonra şifre güvenliği testi yaptım ve ekte verdiğim fotoğraftaki gibi temiz sonuçlar çıktı. Sizce diğer tüm şifrelerimi değiştirmelimiyim yoksa sorun ortadan kalkmış mıdır?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-12-16-00-04-47-958_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-16-00-04-47-958_com.android.chrome.jpg
    39.3 KB · Görüntüleme: 52

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,183
Merhaba,

Çoğu kişi tarafından kullanılan ya da basite indirgenen anahtarlar bir şekilde internet ortamında ortaya çıkartılabilir. Durum böyle olduğunda, bu tarz uyarılarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Olağan şifreyi değiştirmek ve güvenlik testini uygulamakla zaten ilk gerekenleri yapmışsınız. Bunlara ek olarak, Kullandığınız hangi şifrenin güvensizliği ile alakalı uyarı aldıysanız, ve bu şifreyi başka herhangi bir mecrada hali hazırda kullanıyorsanız değişim uygulayın. Bunları yapabilirsiniz. Dediğim gibi şu an bir sorun görünmüyor, son olarak kontrol ve bilgi amaçlı aşağıya şu linkleri bırakacağım faydalanabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

Kaspersky | Parola Kontrolü

Şifre Kombinasyonları | Alınabilecek Önlemler