Google Playden oyun aldım banladılar !

Bu konuyu okuyanlar

dragonus

Asistan
Katılım
6 Ağustos 2012
Mesajlar
466
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar ,


Google playden kısa süre önce gangstar vegası satın aldım. Biraz oynadıktan sonra diğer cihazımada yükleyip kayıtlı oyunu atıp ordan devam etmek istedim fakat oyun buga girdi anahtar miktarım 1-2 den birden 1.220.02 civarına fırladı firmaya bunu müşteri destek bölümünden bildirdim fakat geri dönüş olmadı ve bu gün de yasaklı kullanıcı yapmışlar beni hile kullandığım için nasıl çözebilirim ? Ne yapmam gerekkir ?

Şimdi gene destek için mesaj attım durumu anlattım yazdığım mesaj aynen böyle :

"Merhaba ,




Bu gün gece oyuna giriş yaptığımda yasaklandığımı gördüm. Fakat bu sizden kaynaklı bir hata olduğunu hatta oyunun bug a girdiğini ve bunun düzeltilmesi için yardım istediğimi size 8683***-8683*** ve 8685*** başvuru numaralarında belirttim fakat her hangi bir dönüş olmadı ve bu gecede yasaklandığını gördüm. Hiç bir şekilde oyunu hileli kullanmayı denemedim ve diğer kurallara da uydum. Oyunu diğer cihazıma yükleyip giriş yaptığımda kayıtlı oyunu yükledi ve bu yüklemeyle anahtar miktarım 1.220.00 gibi civara ulaştı ki bunu fark edince direkt size başvurdum.(diğer başvuru numaralarımda bu konuyu belirtmiştim fakat yeniden belirtme gereği duydum)


Bu sorunun en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum."


Yardımlarınızı bekliyorum
 

Vikings

Dekan
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
9,621
Reaksiyon puanı
91
Puanları
48
Destekden cevap beklemekten başka çağreniz yok sanırım.
 

dragonus

Asistan
Katılım
6 Ağustos 2012
Mesajlar
466
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Aldığıma dair resim istediler attım. Bundan sonra gelen cevap ise şu tarzdı :

Sistemimizde bir hata tespit edemedik bundan dolayı maalesef yasaklı kullanıcı olarak kalacaksınız.

Bende buna karşılık bu cevabı verdim :

Tekrardan merhaba,



Cihazım da oyunun hilesine dair hiç bir program kullanılmadı. Zaten böyle bir niyetim olsa neden para verip alayım internette ücretsizleri dolaşırken ? Oyun Türkçe olduğu için ve senaryosu kayda değer olduğu için firmanıza katkıda bulunmak amacı ile aldım oyunu yoksa alacağımdan değil ücretiz de oynaya bilirdim maksadım firmanıza Türkçe'yi önemsediği ve oyununda yer verdiği için katkıda bulunmaktı. Android yazılımı çıktığından beri aldığım tek oyun buydu. Bu da dediğim gibi firmanıza katkısı olsun diye.
Genede açmaz iseniz bir daha da android oyunu almayı düşünmüyor doğrusu. Sonuçta aldığım ilk oyunda bug sebebi ile ban yedim. Siz olsanız alır mıydınız ?
Alırsam dahi gameloft oyunları olmamasına son derece dikkat ederim bir oyunda bug'dan ban yedik'den sonra bunda yemeyeceğim ne malum.


Bunları göze alarak tekrar incelemede bulunmanızı rica ediyorum.


Sorunumu tekrardan dile getirmek isterim :


S5 cihazımdan Note 2 cihazıma kayıtlı oyun yüklendikten sonra anahtar miktarım 1.220.00+ oldu. Fakat dikkatinizi çekerim TEK anahtar miktarım 1.220.00+ oldu. Böyle bir hilede internet de veya başka bir sosyal kullanım alanında bulunmamaktadır.






Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? ben gameloftdan bu kadar dandiklik beklemezdim
 

dragonus

Asistan
Katılım
6 Ağustos 2012
Mesajlar
466
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Gene aynı cevabı verdiler. Bu kadar dandiklik beklemezdim gameloftdan neyse bir daha almayız olur biter.
 
Üst