Google Play Wifi'da Yavaş İndirme

eredin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g3 kullanıyorum mobil internet 100 mbps onda hızlı indiriyor ama wifi'da çok yavaş olmamasına rağmen 40mb'lik bir güncellemeye 50 dakika istiyor bunu nasıl çözebilirim bir kaç şey denedim ama olmadı ?

Reaksiyon puanı
2,148
Ttnet google servislerine bağlanma hızını yavaşlatmış durumda youtubeda video izlemek de çok sıkıntı, şimdilik çaresi vpn gözüküyor zenmate kullanabilirsin veya gece 1 den sonra düzeliyor gece güncelle programlarını.

eredin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarda vpn kullanıyorum düzeliyorda telefonda oda işe yaramıyor bakacağız artık çaresine :(

Reaksiyon puanı
2,148
Telefonda zenmate programı var, bende işe yarıyor. Onu açıp google playden uygulama da indirdim video da izledim tüm bağlantıyı kullanabiliyorum zenmate ile.

eredin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Deneyim bi belki işe yarar teşekkürler.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Telefonda zenmate programı var, bende işe yarıyor. Onu açıp google playden uygulama da indirdim video da izledim tüm bağlantıyı kullanabiliyorum zenmate ile.
Hocam zenmate indirimdeyken kaçırdım ücretsiz çalışan bir vpn önerebilir misiniz onun yerine? psiphon denedim indirme hızında değişiklik olmadı.

xvanko

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Allah ttnet ten razı olmasın ben ve ailem adına söylüyorum böyle kurumların soyu kurusun. (mecburiyet olmasa!!!!!)