Google Play Android Sorunu

Ozzy69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.
Google Playa Telefonumdan Giriyorum.Sonra Gmail Hesabımı Açıyorum İndirmeye Çalışıyorum Hiç Bişey Gelmiyor Ekrane Ne İndirme Ne Bişey.Altta İse "Hiçbir Cihazınız Yok" Yazısı Var.
Vodafone 945
Andro​id 2.3
3G Wifi İnternet.
Yardım Lütfen!:bored::scared:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Google play da gmail ile oturum açtıktan sonra senkronize etmesi için biraz bekleyin.Olmadı yeni bir google hesabı oluşturun

Ozzy69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senkro Ettim,Başka Hesapta Denedim.
Yokmu Başk​a Çare??

Ozzy69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır telefonda hiçbişe yüklü değil.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hiçbir cihaz yok diyorsa cihazı tanıt bilgisayardan girip senkronize ettinse bilgisayarı görüyordur ona da inmiyordur bende tam tersini yapmıştım bilgisayardan girip indiriyorum indirildi diyor ortada dosya yok meğer tel e gidiyormuş

Ozzy69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayardan Senkronize Etmedim.
Peki Cihazı Nasıl Tanıtıcam?

Ozzy69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özür Diliyorum.
2.1 Andoid S​ürümüymüş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying:pardon benim hiç gmail im yok açmakta istemiyorum ne yapıcam

Ozzy69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim İçin Hala Çözüm Yolu Yokmu Arkadaşlar?? :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Valla bende gmail hesabıda var ama google play inmiyor telefon markası vodafon 945 neden olabilirr?? senkorizede ettim hesabımı ? yardım ederseniz sevinirm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vodafone 945 2.1 icin market çalışıyor ama playa girmez kustom romla 2.3.7 son sürüm ama resmi rom değil ozaman google play çalışır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
piranha business 7 kullanıyorum bende görünüşte google play yüklü ama kaç gündür bi giriş yapamadım veri desteklemiyor vs bişiler diyor bu neyle alakalı nasıl çözebilirim sorunumu ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
piranha business 7 kullanıyorum bende görünüşte google play yüklü ama kaç gündür bi giriş yapamadım veri desteklemiyor vs bişiler diyor bu neyle alakalı nasıl çözebilirim sorunumu ?

tarayıcıdan internete sorunsuz girebiliyor musun?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya hesapları senkronizasyon etmiyor hata veriyor :( ne yapabilirim google playdanda bir şey indirmiyor hata veriyor :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
google gmail hesabım yok açmak isterim ama telefon numarası istiyor şöyle yazıyor "Kısa mesajların veya çağrıların ücreti

Kısa mesajlarınızın veya sesli mesajlarınızın ücreti, paketinize ve sağlayıcınıza göre değişir, ancak muhtemelen standart kısa mesaj ve çağrı ücretinizden farklı olmayacaktır. Ayrıntılar için cep telefonu sağlayıcınızla iletişim kurun." arkadaşlar ücret gitsin istemiyorum napmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sey bende yaaiyorum skypad ad li bir table t ten giriyorum google play de direk hicbir cihaz yok diyor ne yapmaliyim ?:mellow:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi rgoogle hesabı aç sonra telefonada google platın uygulamasını indir ve telefona yükle daha sonra indirdigin google play store uygulamasını aç uygulamayı açtıgında sndn bir google hesabı isticek snde açtıgın google hesabını gir sonra hesabı telefon onaylayınca google play store açılcak ve rahatca oyun indirebilirsin.. UMARIM YARDIMCI OLMUŞTUR..
YADA İNDİRMEK İSTEDİGİN OYUNU GOOGLEDE ARA MESELA
ANGR BİRLD APK İNDİR YAZ
ilk çıkan sayfalar dogrudur indirdigin dosyayı telefona at ve daha sonra oyunu yükle ve oyna iyi eğlenceler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyun raporu gönderdim bi zararı sakıncası var mı? faturaya mı yansıyo bilemedim yanlışlıkla yolladım ya bi zararı var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadalar acil yardım edin telefon en basta google play store girmiyodu sonra gmail gitti ve suan hesap alamıyorum gmailden yardımcı olur musunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya Benim telefonumda google playa girilmiyo veri baglantısı acık oldugu zaman bile wifi ile deniyorum gine olmuyor yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de tabletten giriyorum ama indireniyorum. Üstelik google hesabım da var.acaba tablet fatih projesi olduğu için mi

S

SDN caresiz

SDN Okuru
G maili girince kodu kullan diyor kod nedir . Sifrrmi girdim olmuyor yardim lutfen

D

doger

SDN Okuru
Okulun tabletini kullaniyorum ve play store dan uygulama indiremiyorum cihaz yok diyor