mehmetfatihkara
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Google Pixel almayı düşünüyorum. Cihazı kullanma şansı bulanlar oldu mu? Cihazın özellikleri kamerası nasıl?
Son düzenleyen moderatör:
Pixel 2'den bahsetmiyor yalnız. Normal ilk pixelden bahsediyor.Bu hayatta herşey canlıya bakar para varsa alınır tabi ki yalnız kamerası şuan piyasada ki cihazların hepsinden daha iyi ben öyle görüyorum en azından gerçekten dehşet kamerası var.
O kadar zamandır iphone kullanıyorum şuan 7 var bu sabah farkettim şarz kablosu bozulmuş hiç ezilme bükülme olmamasına rağmen farklı bir kablo ile denedim şarz oldu zaten son zamanlarda soğudum iphone dan bu şarz kablosunun bozulması tuz biber oldu zorla android e geri döndürecekler beniiPhone alın daha iyi.
2 metrelik kablo muO kadar zamandır iphone kullanıyorum şuan 7 var bu sabah farkettim şarz kablosu bozulmuş hiç ezilme bükülme olmamasına rağmen farklı bir kablo ile denedim şarz oldu zaten son zamanlarda soğudum iphone dan bu şarz kablosunun bozulması tuz biber oldu zorla android e geri döndürecekler beni
Yok orjinal kutudan çıkan kablo bozuldu.Telefon bozulsa bu kadar şaşırmazdım hiç bir darbe ezilme kırılma yok ama kablo gitti.Adaptör sağlam yaptığım testlere göre bi kablo alacam yarın arkadaştan bakalım 1 aya kadar da android e geçmeyi düşünüyorum 2018 yılı iphone modellerini bekleyecektim fakat bu ara irilti olmaya başladım2 metrelik kablo mu
Google Pixel almayı düşünüyorum. Cihazı kullanma şansı bulanlar oldu mu? Cihazın özellikleri kamerası nasıl?
Kamerası aşırı üst seviye bir cihaz.
Daha fazlası için @KeremEnginar yardımcı olacaktır.