Google maps kayboldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mennes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Android 4.1 yuklu S3 telefon root vb. hiçbir şey yok daha önceleri google maps yukluyken bir anda yok oldu ben silmedim ancak uygulamalarda yok bir gün simgesine tikladigimda uygulama yüklenmedi dedi şimdi google store da aratiyorum ancak yok tekrar nasıl yukleyebilirim google maps i yada google earth de olur

Zaten 4.1 güncellemesinden format atmak tavsiye ediliyormuş format atınca geri gelir mi ve format sonrası telefonda kayıtlı kartvizitlerin kaybolmamasını nasıl saglarim
Şimdiden teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes o sorunu nasıl çözdn ben format attm google haritaları felan hepsi gtti geride gelmiyor

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Bu benim başıma da gelmişti yandex maps i yükleyince haberiniz olsun kaldırın sorun düzelir :)

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bir uygulamayı marketten aratıp da bulamazsanız eğer blackmart isimli uygulamadan çok rahat bulabilirsiniz. tabi bunun için blackmart'ın kurulu olması lazım ama zaten google'da ismini aratıp rahatlıkla bulursunuz bu uygulamayı da. ayrıca ekstra avantaj olarak pek çok ücretli programı ücretsiz olarak da kurabilirsiniz.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Benimkide Xperia s ama bende yükleniyor?
rom mu yüklemiştin?

Evet kardeşim CyanogenMOD 9 yüklü.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hocam bir uygulamayı marketten aratıp da bulamazsanız eğer blackmart isimli uygulamadan çok rahat bulabilirsiniz. tabi bunun için blackmart'ın kurulu olması lazım ama zaten google'da ismini aratıp rahatlıkla bulursunuz bu uygulamayı da. ayrıca ekstra avantaj olarak pek çok ücretli programı ücretsiz olarak da kurabilirsiniz.

Peki bu blackmart dediğiniz olayla marketteki ücretli olan uygulamaları sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor musunuz? Örnek: Titanium Backup Pro ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

Peki bu blackmart dediğiniz olayla marketteki ücretli olan uygulamaları sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor musunuz? Örnek: Titanium Backup Pro ?

Evet kullanabilirsin titanium backup pro yu.
ayrıca cm romlar saf romlar olduğu için her uygulama çalışmaz. Mapsi başka sitelerden indirip kurmayı dene olursa tabi :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
cyanogenmod kurulu ise ona ait gapps paketleri var onlardan flashlamanız lazım, google programlarını o gapps kurar

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
şimdi denedimde olmuyormuş :) eskiden oluyordu. adamlar crack e bi çözüm bulmuşlar sanırım :) Lucky Patcher ile denedim yine olmadı :)

hangisini yüklemiştin?

My Backup Pro'yu yükledim bende.Senin Xperia S için açtığın konuda CM9 ice cream sandwich + yanındaki gapps'i yüklemiştim.

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

açıkçası her uygulama kesin çalışır diyemiyorum ama çalışan pek çok uygulamanın olması hiç yoktan iyidir