Google kod yolluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Anonim 627182
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
10 günde bir googledan your messenger verification code geliyor bu nedir neden geliyor hesabımmı hacklendi çift doğrulama açık ancak çift doğrulama mesaj gönderdiğinde başka şekilde geliyor kod bu ne için böyle kod geliyor

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,320
Bana da geliyor sürekli. Eğer gerçekten biri bizim hesabımıza girmeye çalışıyorsa bile mesajla gelen kodu bilmeden giremez, yani sıkıntı yok. Gelen mesajı sil gitsin.

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
Bana da geliyor sürekli. Eğer gerçekten biri bizim hesabımıza girmeye çalışıyorsa bile mesajla gelen kodu bilmeden giremez, yani sıkıntı yok. Gelen mesajı sil gitsin.
Mesaja bakmaya korkuyorum mesaj açılınca telefonuma girer diye fln
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildirimlerden baktım

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547

Bildirimlerden baktım
Hocam SMS'de verilen bir linke vs. basmadığınız sürece hiçbir sorun olmaz. SMS açmanın cihaza bir etkisi olmaz yani. O bakımdan korkmanıza gerek yok. Büyük ihtimalle şifrenizi değiştirdikten sonra sorun ortadan kalkacaktır.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
10 günde bir googledan your messenger verification code geliyor bu nedir neden geliyor hesabımmı hacklendi çift doğrulama açık ancak çift doğrulama mesaj gönderdiğinde başka şekilde geliyor kod bu ne için böyle kod geliyor
Hesabına girmeye çalışmışlar. 2 faktörlü doğrulama kodu o gelen.

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
Hocam SMS'de verilen bir linke vs. basmadığınız sürece hiçbir sorun olmaz. SMS açmanın cihaza bir etkisi olmaz yani. O bakımdan korkmanıza gerek yok. Büyük ihtimalle şifrenizi değiştirdikten sonra sorun ortadan kalkacaktır.
Şifre ile ne alaka hocam

Ufacık şeye hack diyenlerdensiniz ya yuh be. Bir sms mesajıyla telefonunuzu hackleyemezler.
Bilgim yok hocam o yüzden soruyorum kusura bakmayın bu konularda cahilim bilgim olsa ztn sormam

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,320
Aslında hack demeyelim de SMS yoluyla telefonu kilitlemek mümkün. Mesela telefonunuzu çaldırdınız, internet üzerinden telefonunuza SMS göndererek kullanılamaz hale getirebiliyorsunuz.

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
Aslında hack demeyelim de SMS yoluyla telefonu kilitlemek mümkün. Mesela telefonunuzu çaldırdınız, internet üzerinden telefonunuza SMS göndererek kullanılamaz hale getirebiliyorsunuz.
Hangi marka için geçerli bildiğim kadarıyla googleda sadece format atma var çalan kişi yine kullanıyor

SMS değil de ben Google Hesabından kilitlemeyi biliyorum.
Bende oda sadece bazı android telefonlar için geçerli

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,320
Hangi marka için geçerli bildiğim kadarıyla googleda sadece format atma var çalan kişi yine kullanıyor

Android için Norton Antivirüs bu işi yapıyor; ama bu program ücretlidir.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029

Bazı değil. Google hesabının bağlı olduğu İOS veya Android telefonu kilitleyebilirsin.

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
Android için Norton Antivirüs bu işi yapıyor; ama bu program ücretlidir.
Pki internet olmadan yapabiliyormu yani çalındığında mobil ve wifi olmaya bilir yada telefon kapalı olabilirmi yada bu dediklerimi yapabilen başka bi program

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Hyr o zaman başka şekilde kod geliyor

Filmlerde genelde öyle oluyor mesajı açınca konuma vs ulaşıyor ordan kalmjş aklımda
film o film adamlar film çekerken gerçekte böyle bişey olur mu diye sormaz su who am ı yüzünden tüm Türkiye sapıttı gerçek sanıyor

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
Bazı değil. Google hesabının bağlı olduğu İOS veya Android telefonu kilitleyebilirsin.
Anladım hocam

film o film adamlar film çekerken gerçekte böyle bişey olur mu diye sormaz su who am ı yüzünden tüm Türkiye sapıttı gerçek sanıyor
:) hocam aklımda kalmış ya bu kadar kızmayın bilmiyorum pek ayrıca olabilir bence mesaj açılınca otomatik program inse fln

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,320
Pki internet olmadan yapabiliyormu yani çalındığında mobil ve wifi olmaya bilir yada telefon kapalı olabilirmi yada bu dediklerimi yapabilen başka bi program
Bir telefonun SMS alabilmesi için internete gerek yok. Ama telefonun açık olması lazım. Ayrıca telefonu çalan kişi, SIM kartı çıkartmamış olmalı.

Filmlerdeki hack sahneleri başlı başına saçma. Klavyeden iki tuşa basınca Apple hacklenmiyor yani.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Bir telefonun SMS alabilmesi için internete gerek yok. Ama telefonun açık olması lazım. Ayrıca telefonu çalan kişi, SIM kartı çıkartmamış olmalı.

Filmlerdeki hack sahneleri başlı başına saçma. Klavyeden iki tuşa basınca Apple hacklenmiyor yani.
şu açık sız sistem yoktur şeyi de ondan çıktı zaten bir Türk hack forumuna girince imzada veya başka bir yerde açıksız sistem yoktur yazısını görmezsem sevinirim ???

şu açık sız sistem yoktur şeyi de ondan çıktı zaten bir Türk hack forumuna girince imzada veya başka bir yerde açıksız sistem yoktur yazısını görmezsem sevinirim ???

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru

Hocam yani çalan kişinin cahil olması gerekiyor
Bemde biliyorum iki tuşla hacklenmediğini sms olayı gerçekçi geldi o yüzden

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,320
Hocam yani çalan kişinin cahil olması gerekiyor
Bemde biliyorum iki tuşla hacklenmediğini sms olayı gerçekçi geldi o yüzden
Bunu şöyle düşün: Evden her çıkarken kapını kilitlersin, öyle değil mi? Ama gerçek şu ki her kilidi açabilecek bir hırsız vardır mutlaka. Ama yine de "Önlem, önlemdir." diyorsun.

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
Bunu şöyle düşün: Evden her çıkarken kapını kilitlersin, öyle değil mi? Ama gerçek şu ki her kilidi açabilecek bir hırsız vardır mutlaka. Ama yine de "Önlem, önlemdir." diyorsun.
Hocam senin dediğin kilitli kapının anahtarını önüne koymak ve hırsızın görmemesi ayrıca çalan kişi hemen kapatır teli sim çıktıktan veya telefon kaoandıktan sonra konumunu bulunabiliyormu polis vs de işin içine girerse