Google Kapanıyor

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
kesin bu siteyi de Adnan Oktar yani meşhur Adnan Hoca yada kitaplardaki takma adı ile Harun Yahya şikayet etmiştir.İngiliz kumaşından yapılan takım elbiseler ve mankenlerle akşam cemaatleri derken adam harıl harıl ekibii ile sitelerin kapatılması için şikayette bulunuyor bakarsın yine o etmiştir. (Atatürk'ü Seviyorsa tabii) :)

Mağdur musun? :ph34r:
Yazıda kimin şikayet ettiği yazılmış... :ph34r:
Başlığa göre yorum yaparsan dikkat et çok madara olursun :devil:

dkard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google'a sadece bir arama motoru diyen arkadaşlara sesleniyorum. Bir konuda yorum yapmadan önce en azından bir 10 saniyenizi o konu hakkında bir araştırma yapayım diye ayırırsanız sonra yorumunuzu yaparken harcadığınız dakikalara değer kazandırırsınız. Sadece bu konuda değil diğerlerinde de bunu yaparsanız bilgi düzeyinizi de arttırmış olursunuz (Size faydası var kendim için söylemiyorum). Bunu yapmayan arkadaşlar için söylüyorum yine, söz konusu site "googlesites" dahilindedir haberiniz olsun.

Esas konu hakkında uzunca birşey yazmayacağım zaten, yasaklamanın çözüm olması zaten ben saçmayım diye bağırıyor ne diyelim ki.

ahtaryus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
google'ı kapatmak türkiyede borsaları bile etkiler. o kadar kolay değil.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
google bende şu anda çalışmıyor hemen hemen bütün sitelere giriyorum youtube dahil ama google çalışmıyor

sebebini bilen varmı?

kristal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
googlenin kapanmaması gerekir ama googlenin bazı önlemleri alması gerekir

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ben google a giremiyorum

bağlantı hatası veriyor durmadan..

ağımda 2 tane pc var o bağlanıyor ben bağlanamıyorum

sebebi ne olabilir bir fikri olan varmı?

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Benim anlamadığım siteye nasıl ulaşıldığını da söylemişler Atatürkçü Düşünce Derneği'ndekiler Google'da "Kemalizmin karın ağrısı" diye arama yapma gereğini nereden hissetmişler... Böyle bir saçmalık var mı yaa... Önce buna yönelmek lazım... Google'ı kapatmak yerine...

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
biz ilk önce google mı savunacaz, manevi değerlerimizi mi?

kapatma çözüm değil fakat google üstüne düşeni yapmalı..

besiktask1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Googlen seciçi olması lazım önüne gelen her sitenin açılmasına, Arama motorunda çıkmasına izin vermemeli. Üzerine düşeni yapmalı. her şey para değil. Gerektiğinde en kral siteye kendi arama moruru zerinden erişilmesine engel getirmeli

İnsanı kötülüğe götüren her yolun kapısı demir kilitlerle kilitlenmeli

Onun Takibini ypabilecek bir kodlama biliyormusun ?

mustafajx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
google kapatılması düşünülemez....bir arkadaş youtube kapatılıyorsa o da kapatılır demiş...şunu sölim youtube sana göre kapatıldı...girmesini bilen youtube de girer google yede...

ahtaryus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
google geçenlerde 10-15 dakikalığına bir sorun yaşadı; milyonlarca dolar zarar etti. türkiye'de kapanması demek bu zararı katlamak demek. google ne gerekşyorsa yapar; kapanmaz.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
braveheart.fb´isimli üyeden Alıntı
Googlen seciçi olması lazım önüne gelen her sitenin açılmasına, Arama motorunda çıkmasına izin vermemeli. Üzerine düşeni yapmalı. her şey para değil. Gerektiğinde en kral siteye kendi arama moruru zerinden erişilmesine engel getirmeli

Öncelikle Google.com a ne kadar kolay site eklenebildiğini size belirtmek istiyorum. Birkeresinde benimde küçük bir sitem vardı biraz araştırıp bir site bulmuştum. Üye oluyorsun siteni yazıyorsun ve anında birçok arama motoruna senin siteni açıklamasıyla kaydediyor. ( Hemde Ücretsiz )

Şu anda bir kemalist olarak konuşuyorum. Gerçekten Türkiyede Bilişim suçları yasası düzenlenmeli. Bu pisliği yapanlar elbette cezasını çekmeli ama dava açılan adres yanlış. Sizce google nin veri tabanında kaç site vardır? yada kaç milyon site?

1.000.000
10.000.000
100.000.000
100.000.000.000 ??

Sizce kaç tane?
Çok basit bir yolla google eklenen bir siteyi o kadar site arasından ayırıp kontrol edecek olanlar google yetkilileri değildir. Bu ceza o çirkin siteleri kuran pisliklere verilmelidir.

Zaten böyle büyük kuruluşlar kapanmayı göze alamazlar ve bahsedilen çirkin sitelerinde veritabanından silecektir diye umuyorum.

setua

Asistan
Reaksiyon puanı
0
youtube kendisinin üzerinden yayınlanan ses kayıtlarından kapatıldı :) baktılar google videodan göndermeye basladılar...:)

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Exploit Coder ve besiktask1903 kardeşim bunu kontrol edecek sistemler var.hata kodlarda var. basit bir örnek vereyim: filitre programları. bu programlar internet özerinden müstehcen,küfür vb. geçen sitelere erişii durdurur.Google'de buna benzer bir sistem yapabilir. diyeceksinz ki bu kesin çözüm değil. evet deği ama kısmi de olsa çözüm.

şimdi gelelim kesin çözüme: Biliyorum bunu çoğunuz abartılı bulacak "hadi canım sende" diyeceksiniz. ama bence istenirse olur.O çüzümde Şudur:kim olursa olsun açaçağı web siteinin içeriği ne olursa olsun web sayfasının sahibi yada sahipleri kurulacak olan bir devlet makamında tüm kimlik, gerleşim yeri biligileriyle birlikte ve tüm sorumluluğu üstlenecek taahhüt'nameyi imzaladıktan sonra web sitesinin açılmasına izin verilecek.

Böylelik internet dünyası hem kaliteli hale gelecek(önüne gelen bilgi kirliliği oluşturacak site açamıyacak) hemde web sitesinin sahibi sorumluluğunu bilecek.Hata dahada ileri gideyim bence baş vuru yapan her kes web sitesi açmasın bu konuda yeteri kadar uzman olup olmadığınada bakılsın. eğer daha önce aştığı web sitesi sorunluysa ve yaslara uygun hareket etmemişse bir daha site açmasına izin verilmesin. Tabi bunları tüm dünya ülkeleri birden yapacak ve ortak çalışılacak. her ülke bunun altına imzasını atacak.kısacası "evrensel insan hakları bildigesi" gibi bişi olcak.

fazlamı abartım:innocent:

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13

tam bi braveheart konusması olmus:D:D..

google da kapanıosa bırak ya, kapa bilg.'i milgi :)

edit: allahm buna mı demisler destekleniyor diye, offff ya o her sitede cıkıyor, google sites la yapılan her sitede sag altta google sites tarafından desteklenio yazar, bu mudur yani!!!

BU KADAR REZİLLİK GORMEDM TEKNOLOJİ OZURLU BI ADAM CIKIP BOLE BI DAVA ACIO SONRADA GOOGLE KAPANIYO MU FALN FILAN, BOYLE SITELER DUNYA KADAR ALMS BASINI GIDIO GOOGLE DA GORDUNUZ DEMI AKLINIZA GELDI!

BEN KESNLKLE KAPATILMASIN FALN DEMIORUM AMA YANI KARDESM ORDA DESTEKLENIYOR YAZIO DIE HAY ALLAHM YA, HER SITEDE AYNI SEY YAZIO ZATN GOOGLE SITES LA YAPILAN HER SITEDE BU YAZAR YANI!

SADECE SITEYE GIDEN LINKIN ENGELLENMESI YERNDE MUDAHALE OLUR.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Google çeşitli yerlerde mp3 paylaşımını farkedip yasaklıyorda bu tip şeylere neden göz yumuyor :( kapansın o zaman :@