yusufsan21
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 35
Google daha duyarlı davranmalı bu konuda. Ama çözüm sansür değildir.
Kulağa hiç de mantiksiz gelmiyor

Google daha duyarlı davranmalı bu konuda. Ama çözüm sansür değildir.
kesin bu siteyi de Adnan Oktar yani meşhur Adnan Hoca yada kitaplardaki takma adı ile Harun Yahya şikayet etmiştir.İngiliz kumaşından yapılan takım elbiseler ve mankenlerle akşam cemaatleri derken adam harıl harıl ekibii ile sitelerin kapatılması için şikayette bulunuyor bakarsın yine o etmiştir. (Atatürk'ü Seviyorsa tabii)![]()
Youtube'nin yanına arkadaş geliyor![]()
bende mükemmel çalışıyor!!!google bende şu anda çalışmıyor hemen hemen bütün sitelere giriyorum youtube dahil ama google çalışmıyor
sebebini bilen varmı?
Googlen seciçi olması lazım önüne gelen her sitenin açılmasına, Arama motorunda çıkmasına izin vermemeli. Üzerine düşeni yapmalı. her şey para değil. Gerektiğinde en kral siteye kendi arama moruru zerinden erişilmesine engel getirmeli
İnsanı kötülüğe götüren her yolun kapısı demir kilitlerle kilitlenmeli
Öncelikle Google.com a ne kadar kolay site eklenebildiğini size belirtmek istiyorum. Birkeresinde benimde küçük bir sitem vardı biraz araştırıp bir site bulmuştum. Üye oluyorsun siteni yazıyorsun ve anında birçok arama motoruna senin siteni açıklamasıyla kaydediyor. ( Hemde Ücretsiz )braveheart.fb´isimli üyeden Alıntı![]()
Googlen seciçi olması lazım önüne gelen her sitenin açılmasına, Arama motorunda çıkmasına izin vermemeli. Üzerine düşeni yapmalı. her şey para değil. Gerektiğinde en kral siteye kendi arama moruru zerinden erişilmesine engel getirmeli