Google+’ın Üye Sayısı 250 Milyon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
[h=1]
Google31.jpg
[/h]
Dün gerçekleştirilen Google’ın ikinci çeyreğe ait mali tablosunun anlatıldığı oturumda, şirketin servisleri hakkında da bilgiler sunuldu.

Bunlardan birisi de Google’ın sosyal ağı Google+.
28 Haziran’da bir yaşını dolduklarını ve 250 milyon kullanıcıya ulaştıklarını dile getiren Google’dan Susan Wojcicki, bu sebeplerden ötürü ne kadar mutlu olduklarını toplantıda dile getirdi.

Google bundan sonraki tüm ürünlerini Google+ ‘a entegre ederek, Google+’ı bir bel kemiği haline getirmeyi amaçlıyor. Bunu son zamanlarda kaldırdığı özelliklerinden ve Hangouts’tan da görebiliriz. Doğal olarak, Google+’a entegre edilen her servisin kazancı, Google+ ‘ı da etkiliyor.

Hatırlanması gereken bir şey daha var ki o da Google+ ‘ın Facebook gibi bir sosyal ağ olmadığı. Google+‘ın geliştiricileri bu şekilde karşılaştırma yapılmasından rahatsız olduklarını zaman zaman dile getiriyorlar. Google+‘ın sosyal bir ağ değil sosyal bir uygulama olduğunu dile getiren geliştiriciler,

Google+ için bir tanım yapılamayacağını çünkü çok geniş kapsamlı olduğunu ve YouTube, Maps gibi bir çok servisin birleşimi olduğunu dile getiriyorlar.

Hemen belirtelim açıklanan 250 milyon rakamı Google+’ın toplam üye sayısını işaret ediyor. Aktif kullanıcı sayısının ne kadar olduğu Google tarafından açıklanmıyor.

Kaynak

BeaTDowN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google facebook u taklit etmemek demek için ne diyeceğini şaşırmış bence.
Aktif olarak kullanan yok google plus ı herkes gmail i olduğu için bu nedir diye bakıyım diye üye olmuştur eminim.

trpr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google'sız bir internet düşünemiyorum

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Google + çok etkin bir şekilde kullanılan bir platform. Sadece gmail hesabı olduğu için girilen bir yer olduğunu düşünmüyorum.

juk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Google facebook u taklit etmemek demek için ne diyeceğini şaşırmış bence.
Aktif olarak kullanan yok google plus ı herkes gmail i olduğu için bu nedir diye bakıyım diye üye olmuştur eminim.

bence bu kadar kesin konuşma facebook kullanmıyorum ve google+ sı kullanıyorum gayet te iyi paylaşımlar falan hayli yüksek

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bende aktif olarak kullananlardanım. yeni başlık açılmıştı oraya yazmıştım mesaj gitmiyor. Meğer bu konu varmış.

Buroteknik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şirketlerin tanıtımları için oldukça yararlı bu yüzden artış hızlı oldu (:

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
google a girdinmionuda üyelik diye yazıyor adamlar yazık ya bir tutturamadılar gitti ortaya çıkıpda 250 milyon demiyorlarmı bari sitelerden arama yapanıda eklesinlerde 500 felan desinler

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben üye oluyorum 2 gün sonra verdiği msn adresini unutmuyorum :cursing:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ya aslında çok güzel bir platform ama rağmet görmediğinden dolayı sosyal değil asosyal bir platform olmuş bir kaç sene içinde facebook ölürse bu platform coşar

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Google hesabı açınca gmail açınca otomatik G+ gelıyor bu yuzden aktif kullanıcı sayısı çok az ilerde kapanabilir bence

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Benim aslında vardı Google+ hesabim ancak 0 arkadas baktim aylardir bosuna ram ve sarjdan yiyor kapattım hesabimi ama ilerde bence facebook'tan iyi bir alternatif olabilir