Soru Google hesabımı kurtaramıyorum

adem.xd

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Merhaba yakın zamanda telefon numaramı güncelledim ve google hesabımada girdim ancak diğer numaramı silemedim şimdi hesabı kaldırdım ve tekrar gireiş yapmayı deneyice kod eski telefonuma gidiyir lütfen bilen yardımcı olsun birsürü bilgi var içinde

MrOmer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bu tarz sorunlarla çok karşılaştım. "diğer kurtarma seçenekleri" gibi bir şey olduğunu hatırlıyorum orda en son hatırladığın şifre gibi gibi kurtarma yöntemleri oluyordu oraya bir bak istersen. Ayrıca bir sorum olacak 2. kurtarma maili oluyor onu kurmadın mı

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,744
Eski sim kartını tak ve gelen kodu oradan oku.

adem.xd

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bu tarz sorunlarla çok karşılaştım. "diğer kurtarma seçenekleri" gibi bir şey olduğunu hatırlıyorum orda en son hatırladığın şifre gibi gibi kurtarma yöntemleri oluyordu oraya bir bak istersen. Ayrıca bir sorum olacak 2. kurtarma maili oluyor onu kurmadın mı
Google playde kartlarıma girdim diger ödeme ayarlarında hesabım vardı yönet dedim telefon numarsını ekledim olsu eski şifre yeri yok yardımcı olamıyoruz dedi 2. E postayıda silmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski sim kartını tak ve gelen kodu oradan oku.
Sorunda oydu ya zaten eskiydi o yok artık

MrOmer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Google playde kartlarıma girdim diger ödeme ayarlarında hesabım vardı yönet dedim telefon numarsını ekledim olsu eski şifre yeri yok yardımcı olamıyoruz dedi 2. E postayıda silmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunda oydu ya zaten eskiydi o yok artık
Sorun cozuldu mu yani? anlamadim