Google Görseller Tarzı Başka Site Var mı?

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşlar bazen elime boyutu küçük resimler geçiyor bunların daha büyük olanlarını bulmak için google görselleri kullanıyorum ama her zaman aradığıma ulaşamıyorum.

Google görsellerdeki gibi linkten ya da resmi yükleyerek aynı resmin yüklü olduğu siteleri bulabileceğim başka böyle bir site var mı?

http://www.tineye.com/ var ama o da çok yetersiz.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bulduğunuz resmi paint programı ile büyütebilisiniz..
resmi paint ile açınız ..
daha sonra image / strech and skew adımından horizontal& ve vertical % ayarlarını 200 ve / veya daha büyük yaparsanız resim kalitesinde bozulma olmadan büyütebilirisiniz ..

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Verdiğin bilgiler için teşekkürler, ben zaten resimlerin daha büyük olanlarını photoshopta kullanmak üzere arıyorum, ve henüz resim kalitesinde düşme olmadan resmin büyütülmesine çözüm bulunduğuna dair bir şey bilmiyorum.

Photoshopta resim büyültüldükten sonra saturation ve keskinlik ayarları ile oynanarak bozulan resim kalitesi düzeltilmeye çalışılsa da orijinalinin yerini tutmuyor.

Çünkü resmin piksel sayısı bellidir, siz resmi herhangi bir yazlım ile büyüttüğünüzde sadece resme yalancı pikseller eklersiniz bu pikseller çevresindeki piksellerin renklerine yakın renkler olur ama orijinalinin yerini tutmaz.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bende tereciye tere satmaya çalışıyormuşum..Üstat sizsiniz .. :)