S
SND Anonim 5
SDN Okuru
Hocamız zoom dersinde google form üzerinden quiz yapcağını söyledi ne olduğunu bilen vwrmı ne naısl olcak hiçbi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Hocanız link atacak. Tıkladığınız zaman karşınıza çıkacak.Hocamız zoom dersinde google form üzerinden quiz yapcağını söyledi ne olduğunu bilen vwrmı ne naısl olcak hiçbi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Hocam sormak istediğim şey şu ben linki başkasına atsam o çözse sorun olurmu o kamera vs açılıyormu pek bilmiyorum kusura bakmayın yani ne nasıl olıcsk biraz detay verirmisinizHocanız link atacak. Tıkladığınız zaman karşınıza çıkacak.![]()
Evet çözebilir.Hocam sormak istediğim şey şu ben linki başkasına atsam o çözse sorun olurmu o kamera vs açılıyormu pek bilmiyorum kusura bakmayın yani ne nasıl olıcsk biraz detay verirmisiniz
Pki hoca herkese link atıcakya benim olduğumu nerden anlıcsk 40 kişi vwr sınıftaEvet çözebilir.
Adı üstünde form sadece yazılar, görseller gibi şeyler var. Kağıda yazı yazmak gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Google Formlar: Online Form Tasarım Aracı | Google Workspace
Google Workspace'e dahil Google Formlar sayesinde, istediğiniz her yerden veri ve bilgi toplamak için kolayca formlar ve anketler oluşturun.www.google.com
Ad soyad girdirecektir formdaPki hoca herkese link atıcakya benim olduğumu nerden anlıcsk 40 kişi vwr sınıfta
Evt neden sorun olma ihtimali vwrmıAd soyad girdirecektir formda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada başkasına mı çözdüreceksiniz?
Senin ad soyadını yazsın bir şey olmaz hoca anlamazda. Bir insan neden google form'dan quiz yapar ki orasıda ilginçEvt neden sorun olma ihtimali vwrmı
Hile yapmış olursunuz kul hakkına girersiniz size desteğimi kesiyorum!Evt neden sorun olma ihtimali vwrmı
Kul hakkı oluyor ise benim internetim yoktu ilk 1 ay ben derse giremedim bu eşitlikmi oluyorHile yapmış olursunuz kul hakkına girersiniz size desteğimi kesiyorum!
Mesaj attım abi size discorddanSenin ad soyadını yazsın bir şey olmaz hoca anlamazda. Bir insan neden google form'dan quiz yapar ki orasıda ilginçHatta ingilizce quiziyse İngilizce Öğretmeniyim sınavı senin yerine ben bile yapabilirim ciddi diyorum discord eren#7687
Bizim hocalar Google Formlardan yapıyor.Senin ad soyadını yazsın bir şey olmaz hoca anlamazda. Bir insan neden google form'dan quiz yapar ki orasıda ilginçHatta ingilizce quiziyse İngilizce Öğretmeniyim sınavı senin yerine ben bile yapabilirim ciddi diyorum discord eren#7687