Google form nedir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SND Anonim 5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Hocamız zoom dersinde google form üzerinden quiz yapcağını söyledi ne olduğunu bilen vwrmı ne naısl olcak hiçbi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Hocanız link atacak. Tıkladığınız zaman karşınıza çıkacak. ☺️
Hocam sormak istediğim şey şu ben linki başkasına atsam o çözse sorun olurmu o kamera vs açılıyormu pek bilmiyorum kusura bakmayın yani ne nasıl olıcsk biraz detay verirmisiniz

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Hocam sormak istediğim şey şu ben linki başkasına atsam o çözse sorun olurmu o kamera vs açılıyormu pek bilmiyorum kusura bakmayın yani ne nasıl olıcsk biraz detay verirmisiniz
Evet çözebilir.
Adı üstünde form sadece yazılar, görseller gibi şeyler var. Kağıda yazı yazmak gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Evet çözebilir.
Adı üstünde form sadece yazılar, görseller gibi şeyler var. Kağıda yazı yazmak gibi.

Pki hoca herkese link atıcakya benim olduğumu nerden anlıcsk 40 kişi vwr sınıfta

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,504
Evt neden sorun olma ihtimali vwrmı
Senin ad soyadını yazsın bir şey olmaz hoca anlamazda. Bir insan neden google form'dan quiz yapar ki orasıda ilginç :D Hatta ingilizce quiziyse İngilizce Öğretmeniyim sınavı senin yerine ben bile yapabilirim ciddi diyorum discord eren#7687

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Hile yapmış olursunuz kul hakkına girersiniz size desteğimi kesiyorum!
Kul hakkı oluyor ise benim internetim yoktu ilk 1 ay ben derse giremedim bu eşitlikmi oluyor

Senin ad soyadını yazsın bir şey olmaz hoca anlamazda. Bir insan neden google form'dan quiz yapar ki orasıda ilginç :D Hatta ingilizce quiziyse İngilizce Öğretmeniyim sınavı senin yerine ben bile yapabilirim ciddi diyorum discord eren#7687
Mesaj attım abi size discorddan

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Bizim hocalar Google Formlardan yapıyor.