Google Earth 5.0.11733 Beta. . .

spybot

Guru
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113

Google Earth her yerde on Earth dış uzayda galaksiler gelen okyanus ve kanyonlara uydu görüntüleri, haritalar, arazi, 3D bina, görüntülemek için uçuşa olanak sağlar. Sen, kaydedin, yerleri gezdi ve başkaları ile paylaşmak zengin coğrafi içerik keşfedebilirsiniz.
Google Earth özellikleri:

Tarihi görüntüler ve yıllarda global değişikliklere bakın
Eğer merak ettiğiniz nasıl Mahallesi'nde zaman boyunca değişti Google Earth artık son erişim sağlar. Basit bir tıklama ile, buz kapaklar, kıyı erozyonu erime, banliyö yaymak kontrol ve daha fazlası.

Dalış Okyanusun yüzeyi altında

Yeni okyanus katman olarak, deniz, manzara BBC ve National Geographic gibi ortaklarından özel içerik yere, her şekilde atılmak ve Titanik gibi 3D Batıklar keşfedebilirsiniz.
Diğer Parça ve paylaşın yolları

Ileri bir adım yer alın ve Google Earth ile bir serbest formu tur kaydı. Sadece tur özelliği açmak basın kayıt ve Dünya bakın. Hatta seyahat kişiselleştirmek için bir film müziği veya anlatma ekleyebilirsiniz.

Download
Latest Version
 

yaramon

Öğrenci
Katılım
22 Eylül 2008
Mesajlar
54
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Google translate kurbanıdır kesin :D

Şimdi okudum gerçekten inanılmaz acayip cümleler var. Türkçe katliamı

Yapay zeka istiyorum.. düzgün çeviri yapan sistemler istiyorum.. uçan araba istiyorum.. satın alınabilir ev-temizlik robotu istiyorum.. çok şey mi istiyorum? 80'li yıllarda 2000'ler böyle olacak diye hayal kurardık.. ne oldu.. hala içten yanmalı hava kirleten arabalara binip, "kumdan yapılma" işlemcileri kullanıyoruz..

Nano teknoloji hemen ve şimdi!
Tek yol Nano!
 
Üst