Google Chrome Yenildi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qKTe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ah rolmodel ah.. :D Google Chrome'un dev ini koyuyorsunda neden Opera'nın kini final sürümü test ediyorsun :D Bu test bir işe yaramaz.

yusher - 6.0.453.1 dev bu sürümle denesene bi de

özel istek üzerine yaptım...

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bu arada düzeltiyorum çk özür dileyerek. 10.60 beta sürümmüş. Arkadışımızın testtide geçerli oluyor. Ben daha test etmedim 6.0.. sürümünün Chrome'un ama arkdşın testi gösteriyor ki Google Chrome yine önde..

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Şu testlerden sonra bi umutla hep operaya geçmiş, 10 dk dolmadan da kaldırmışımdır.

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
chrome kim ne derse desin çok iyi geliştiriliyor.

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında herhes kendi donanımına göre kıyaslasa daha doğru sonuç alır.
http://clients.futuremark.com/peacekeeper/index.action Bir kere bu adreste test yaptıktan sonra sonuç sayfasının adresini saklayıp, her yeni testte o sayfaya gittiğinde daha önce yaptığı testlerle kıyaslama yapabilir.

Not: Çoook uzun yıllardır Maxthon kullandım, ie yerine safari alt yapısı kullanmaya başladığından beri gizli gizli atak içerisinde. Maxthon 3.0 Beta ama Turbo özelliği ile farklı sonuçlar alabilir, izlemeye değer...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Yenildi derken?:) Yok arkadaşım öyle bir durum.
Ne Chrome ne de Opera birbirlerine ezici bir üstünlük kuramadı hiçbir zaman.
Sadece Opera geliştiricilerinin son dönemde daha fazla çalıştığını söylemek yanlış olmaz.

- Az önce yaptığım testler (04.07.10):

Opera 10.60 3445 Final vs Chrome 6.0.453.1 Dev

Not: İkisinin de en son sürümleri ya da bir diğer deyişle en fazla puan alan sürümleri kıyaslanmıştır.

Peacekeeper bağlantısı:
http://clients.futuremark.com/peacekeeper/results.action?key=3vbK

110vy1u.jpg

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Hile yapma Blackout :D Kararlı sürümleri karşılaştır. Dev sürümleri resmi olarak çıkmadığından bir şey ifade etmez.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hile yapma Blackout :D Kararlı sürümleri karşılaştır. Dev sürümleri resmi olarak çıkmadığından bir şey ifade etmez.

Bak not düştüm dostum;
İkisinin de en son sürümleri ya da bir diğer deyişle en fazla puan alan sürümleri kıyaslanmıştır.

Yani ikisini de doğru düzgün kullanmayan bir Firefox kullanıcısı olarak hile yapabileceğimi de nerden çıkardın.:D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Bak not düştüm dostum;

Yani ikisini de doğru düzgün kullanmayan bir Firefox kullanıcısı olarak hile yapabileceğimi de nerden çıkardın.:D
Ben de Firefox kullanıcısıyım ama Opera geçmiş. Adamlar yapmış bu sefer ağa :D