Google Chrome Yenildi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qKTe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Beni az çok takip eden bilir. Hep demişimdir Google Chrome diye ama bu sefer diyemiyorum. Aslında diyorum ama şöyle; yeni bir tarayıcı olmasına rağmen ezici üstünlükleri oldu halen olmaya da devam ediyor. Ancak bu testte o ezici üstünlüğü sağlayamayarak Opera'ya boyun eğdi. Eminim sonraki sürümlerinde yine zirveye oturacaktır. Opera'da iyi iş çıkardı doğrusu hakkını vermek gerek.

ff0rat.jpg

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
opera da güvenlik açığı var.bunu da bilmek lazım :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Her zaman Opera:D

opera da güvenlik açığı var.bunu da bilmek lazım :)

Opera' da güvenlik açığı yok operaya uyumlu olmayan sitelerin güvenlik açığı oluyor. Bu da site sahipleri için tehdit hackerlar için nimet :D

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Her zaman firefox derdim ama artık chrome kullanıyorum(işlemci az yediği için).Bundan sonra galiba opera diyeceğim:D.Ama chromeden vazgeçmem galiba:)

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Ben de Hep Google Chrome dedim ama kim hızlıysa hep onun tarafında oldum. :D Şİmdi Opera'lıyım ilerleyen zamanlarda eminim ki Google beni utandırmayacak ve yine ona döneceğim.

---------- saat 13:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:39 eklenmişti ----------

Gösterdiğin resimdeki Google Chrome sürümü dev channel sürümüdür. Yani stabil değil. Benim test ettiğim sürümler kararlı sürümleridir.

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de Hep Google Chrome dedim ama kim hızlıysa hep onun tarafında oldum. :D Şİmdi Opera'lıyım ilerleyen zamanlarda eminim ki Google beni utandırmayacak ve yine ona döneceğim.

---------- saat 13:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:39 eklenmişti ----------

Gösterdiğin resimdeki Google Chrome sürümü dev channel sürümüdür. Yani stabil değil. Benim test ettiğim sürümler kararlı sürümleridir.

o zaman KAHROLSUN CHROME :wub:
Ama Opera ve Firefox'ta mouse tekerleği ters çalışıyor, bazı haber sitelerinde (örnek: bunun gibi sayfalarda http://ekoayrinti.com/news_detail.php?id=47716 ) Google reklamları yazıların üstüne taşıyor. Aslında çok daha fazla ama bu 2 örnek şimdilik yeter.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
10.60 stabil oldumu .!?

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
o zaman KAHROLSUN CHROME :wub:
Ama Opera ve Firefox'ta mouse tekerleği ters çalışıyor, bazı haber sitelerinde (örnek: bunun gibi sayfalarda http://ekoayrinti.com/news_detail.php?id=47716 ) Google reklamları yazıların üstüne taşıyor. Aslında çok daha fazla ama bu 2 örnek şimdilik yeter.

Yo kahrolmasın. Zaman tanı sadece emini eski tahtını alacaktır.

---------- saat 14:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:59 eklenmişti ----------

10.60 stabil oldumu .!?

Evet.

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yo kahrolmasın. Zaman tanı sadece emini eski tahtını alacaktır.

---------- saat 14:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:59 eklenmişti ----------

Evet.

Chrome Eklentileri çok daha kullanışlı olacağa benziyor. Ama popup pencereleri engellemede çok başarısız.
Browser'larda Eklentinin çok olması değil günlük kullanım sıklığı, işlevselliğinin önemli olduğunu düşünüyorum.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Chrome Eklentileri çok daha kullanışlı olacağa benziyor. Ama popup pencereleri engellemede çok başarısız.
Browser'larda Eklentinin çok olması değil günlük kullanım sıklığı, işlevselliğinin önemli olduğunu düşünüyorum.

Aynen öyle ve hızı !

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Evet Opera şu an en hızlısı, ama elim hep tilkiye gidiyor nedense :D

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bu testler bilgisayardan bilgisayara değişiklik gösterirler, genelleme yapmayalım o yüzden :)

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Opera'nın bazı zamanlar Chrome'u geçtiği oldu ama chrome gereken cevabı her zaman verdi yine verecektir =) ama opera ile chrome arası rekabet hoşuma gidiyor bu olay bize yarıyor =) firefox ise acınacak halde =)

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beni az çok takip eden bilir. Hep demişimdir Google Chrome diye ama bu sefer diyemiyorum. Aslında diyorum ama şöyle; yeni bir tarayıcı olmasına rağmen ezici üstünlükleri oldu halen olmaya da devam ediyor. Ancak bu testte o ezici üstünlüğü sağlayamayarak Opera'ya boyun eğdi. Eminim sonraki sürümlerinde yine zirveye oturacaktır. Opera'da iyi iş çıkardı doğrusu hakkını vermek gerek.

ff0rat.jpg
VE

http://yfrog.com/12browserbenchmarkp

GİBİ... Değerler arasında çok fark var...

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
6.0.453.1 dev bu sürümle denesene bi de :D ayrıca dev sürümü de stabil sürüm kadar stabil :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Benim açımdan o kadar ufak farklılıklar olsada olur.Chrome asla bırakmam.

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında bu Browser savaşı, biz son kullanıcılar için çok iyi... Hiç biri, bizim ulusal markamız ve malımız olmadığı için körükörüne taraftarlığını yapmaya gerek yok.

---------- saat 13:35 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:33 eklenmişti ----------

6.0.453.1 dev bu sürümle denesene bi de :D ayrıca dev sürümü de stabil sürüm kadar stabil :D

Deniyorum... 5dk sonra biter.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Benim açımdan o kadar ufak farklılıklar olsada olur.Chrome asla bırakmam.
Aynen. Ben de Firefox'u bırakmam, üç beş bin puan fark için değmez :D Ben eklenti desteği yüzünden +5000 veriyorum zaten. Her zaman birinci :D

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32

Evet ama mesela çeviri pek stabil değil. Testi de arkadaş yapıyormuş bekleyelim ve görelim.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Aynen. Ben de Firefox'u bırakmam, üç beş bin puan fark için değmez :D Ben eklenti desteği yüzünden +5000 veriyorum zaten. Her zaman birinci :D

Firefox da kullandığım tüm eklentilerin Chrome da mevcut olduğunu görene kadar bende böyle diyordum :D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Firefox da kullandığım tüm eklentilerin Chrome da mevcut olduğunu görene kadar bende böyle diyordum :D
Adblock Plus, DownloadHelper, Add To Search Bar. Bunlar tam anlamıyla olsun (ama çakması değil Adblock eklentisi gibi) ben de geçerim Chrome'a.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Seni biliriz qTKe sıkı chrome cusun ne yalan söyliyeyim benide bu sıralar firefox üzmeye başladı video oynatmada arada sırada aptallaşıyor