- Reaksiyon puanı
- 2,285
Abode flash player sana internette lazım olmuyor mu? Bence en lazım şey o'dur. Metallica konserlerini nasıl izleyeceğim :devil2:ne demek istediğini anlamadım vallahi ?
Abode flash player sana internette lazım olmuyor mu? Bence en lazım şey o'dur. Metallica konserlerini nasıl izleyeceğim :devil2:ne demek istediğini anlamadım vallahi ?
Abode flash player sana internette lazım olmuyor mu? Bence en lazım şey o'dur. Metallica konserlerini nasıl izleyeceğim :devil2:
tam tersi.
firefox'ta açılan ama düzgün çalışmayan buna rağmen chrome'da çalışan birçok sayfa var.
mesela telekom'un iş başvuru sayfası.sitede sadece ie 6'da çalışır yazıyor. ama chrome'da sorunsuz çalışıyor.ff'de doğru dürüst açılmıyor bile.
çalıştığım şirket sitesindeki google maps tabanlı web uygulaması(anlık satış gibi bişey) sadece ie ve chrome da çalışıyor. ff sayfaları açmıyor bile.
müşteri destek portalı ff de açılıyor fakat sorguların hiçbiri çalışmıyor. opera,ie,chrome bu sayfaları sorunsuz çalıştırırken ff de hiç bir hareket yok.:thumbdown:
bilmeden sallamayalım.
yooo gazel okumadımkrom 2. sürümünü filan denediğimde girdiğim forumlarda hata almıştım
tabi bu baya oluyor
yakın zamandan örnekler vereyim
modemim bozulduğunda; internet kafede takılıyorum yaksunun sitesine girdim ne resimleri gösterdi ne desayfa doğru düzgün çalıştı
IE kullanmak zorunda kaldım
o gün forumlara da takıldığımda ufak hatalar almıştım
![]()
Abode flash player sana internette lazım olmuyor mu? Bence en lazım şey o'dur. Metallica konserlerini nasıl izleyeceğim :devil2:
>>Mozilla firefox 3.6.3...
>>Opera ve crome'u kullandım fakat mozilla bambaşka bir tarayıcı..Zaten Ülkelerin kullanım oranlarıda bunu gösteriyor.
Şimdi bir örnekle açıklayayım;
>>Mercedes mi, ferrari mi daha hızlı diye sorarsak? Tabiki ferrari...
>>Peki ferrariyle taşlı yola girermisin..Hayır..
>>Peki konfor hangisin de daha çok tabiki mercedes de...
>>Mozillayla crome un arasında ki farkta böyle bişey..Bence hızdan çok mozilla gibi tarayıcılarda (browserlarda) üst menünün(Yer imleri gibi) stabil ve rahat kullanımı ayrıca eklentileri düzgün çalıştırması gibi kriterler önemli...
>>O nedenle her zaman için mozilla...Yapandan allah razı olsun...
Çokda güzel anlattınız>>Mozilla firefox 3.6.3...
>>Opera ve crome'u kullandım fakat mozilla bambaşka bir tarayıcı..Zaten Ülkelerin kullanım oranlarıda bunu gösteriyor.
Şimdi bir örnekle açıklayayım;
>>Mercedes mi, ferrari mi daha hızlı diye sorarsak? Tabiki ferrari...
>>Peki ferrariyle taşlı yola girermisin..Hayır..
>>Peki konfor hangisin de daha çok tabiki mercedes de...
>>Mozillayla crome un arasında ki farkta böyle bişey..Bence hızdan çok mozilla gibi tarayıcılarda (browserlarda) üst menünün(Yer imleri gibi) stabil ve rahat kullanımı ayrıca eklentileri düzgün çalıştırması gibi kriterler önemli...
>>O nedenle her zaman için mozilla...Yapandan allah razı olsun...
Chrome hız konusunda en hızlısı olmasa bile, sadeliğini hiçbir tarayıcıya değişmem.
Yok Chrome en hızlısı zaten de asıl vazgeçilemeyen Firefox alışkanlıkları.
Son Dev sürümlerin testini gece yapacağım, muhtemelen Opera 10.52 ile fark biraz daha açılmıştır. Bu arada fasterfox eklentisinin hızlandırılmış önbellek özelliği ile Firefox 3.6.3'ün sayfa açma ve yükleme süreleri ciddi anlamda Chrome'un Dev sürümleriyle yarışır durumda oluyor. Hâlâ denemediyseniz, bir de Firefox'un bu eklentiyle beraber tadına bakın derim.
Tabii aşağıdaki ayarlarla birlikte.
![]()
hala firefox diyenler varmış vay anasını satıyım. resmen firefox miliyetçiliği bu![]()
firefoxtaki seçenek, eklenti olmasaydı eminim chrome kadar hızlı olurdu
chrome'de de eklenti ve seçenek var :d