bayrak01
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 2
bende ie9 dıyım bari D:

garıban ie9 

Firefox kullankromla bakırla hızlı gezersin ama hiçbir zaman sayfalar düzgün açılmaz
![]()
arkadaşım güvenlik arama internet hiçbirzaman güvenli degildir bunu unutmaalacagın bir e posta pc deki bütün şifreleri yakalayabilir en iyisi sen firefox kulan
neden dersen kulanım acısından firefox daha imkanlar saglıyor herzaman eklentileriyle birlikde
mesela ben xmarks kulanıyorum hic birzaman yer imlerim (sıkkulanılanlarım) degişmiyor ev ve iş yerimdeki bilgisayarımda 2 bilgisayardada firefox ve xmarks var bütün şifrelerim ve yer imlerim araccubugum ortak![]()
FF yavaş değil diyen arkadaşlara hayretle bakıyorum. FF çok hantal bir browser. Benim için ikisininde yeri ayrı. Günlük internet gezintimde sürekli Chrome kullanıyorum.Çünkü tıkladığım anda herşey açılıyor ve yanında diğer programları da çalıştırabiliyorum. Eğer tasarım yapacaksam da eklentilerinden dolayı FF kullanıyorum. FF eklentileri ile güzel zaten yoksa Chrome'un yanına yaklaşamaz! Yavaş yavaş chrome eklentileri de gelmeye başlayacak, eğer Mozilla ekibi kısa zamanda bu hız olayını çözemezse piyasadan silinecektir!
chrome kullanan arkadaşlar, chrome da adres satırını nasıl gizleriz..tşk
tam aksine gayet hızlıdır ama bazı sitelerde sorun yaşayabilirsin. en azından bende gayet hızlı ama site problemleri yüzünden güncel test etmeme rağmen sürekli olarak kullanmıyorum. siteleri rapor ettim opera ekibi düzeltene kadar da kullanmayı düşünmüyorum.Söylenenin aksine yavaştır ama tüm sitelerle uyumludur sorunsuz şekilde açar.
sadece 1 sekmesinin kullandığı donanıma bakdınız sanırım.Chrome: Donanımı en az kullanan en hızlı tarayıcıdır, 4. sürüme yükselmesine rağmen stabil değildir.
tam aksine gayet hızlıdır ama bazı sitelerde sorun yaşayabilirsin. en azından bende gayet hızlı ama site problemleri yüzünden güncel test etmeme rağmen sürekli olarak kullanmıyorum. siteleri rapor ettim opera ekibi düzeltene kadar da kullanmayı düşünmüyorum.
sadece 1 sekmesinin kullandığı donanıma bakdınız sanırım.
ben opera firefox chrome aynı sekmeleri açdığımda
en az firefox sonra chrome sonra opera oluyor. ama aralarındaki ram farkı 10-20 mb'ı geçmiyor bende.
bu forumda da sürekli olarak peacekeeper test karşılaştırmaları verildi :Chrome kadar hızlı bulmadım genelde opera hayranları çok över fakat ben övülecek bir yanını bulamadım, tamam 10.51 sürümüyle ciddi anlamda eski halinden artış oldu fakat yinede Chrome yetişmedi.
bu forumda da sürekli olarak peacekeeper test karşılaştırmaları verildi :
10.50 ile chrome 4'ü geçti.
chrome 5 dev sürümü ile 10.50'yi geçti
opera 10.51 sürümü ile chrome 5 dev'i geçti
chrome 5 dev güncellenip opera 10.51'i geçti
ve hala da geçiyo
chrome kadar hızlı değil haklısınız ama aralarında milisaniyelik farklar var zaten tüm tarayıcıların. şimdilik en hızlısı chrome. ie9 donanım desteği vereceği için umutluyum bende..
Firefox'a kötü haber: İşte en güvenli ikili!
Beyaz şapkalı hacker güvenlik formülünü açıklıyor
Windows 7 + IE8 veya Chrome: Miller'a göre en güvenli kombinasyon.
Miller'a sorulan diğer soru ise en güvenli işletim sistemi ve web tarayıcı kombinasyonun hangisi olduğuydu. Bu konuda da birçok kişiyi şaşırtan Miller, Windows 7 artı Internet Explorer 8 veya Google Chrome'un en güvenli kombinasyon olduğunu belirtse de Flash'in yüklü olup olmamasının çok önemli bir faktör olduğunu belirtti. Miller şu ifadeyi kullandı: "Muhtemelen tarayıcılar arasında insanı öfkelendirmeye yetecek kadar fark yok. Önemli olan Flash'i yüklememek!"
Alıntı
arkadaş hiç chrome kullanmamış belli. hariçten gazel okuyor.
ff'den chrome'a geçmiş birisi olarak chrome diyorum.
uzun zamandır ne ie,ne de ff kullanıyorum.sadece ie'de açılan sayfalar var. mesela telekom'un bazı sayfaları.chrome da çok rahat sorunsuz çalışıyor.
ayrıca çalıştığım şirkette müşteri destek portalı jsp ile yazılmış.ff bu sayfaları görüntülüyor ama sorguları çalıştırmıyor. chrome da hiç bir sorun yok.
sadece chrome
IE'nin herkes yamalı bir sistem olduğunu biliyor
Opera var diye aklımda :blink: Yamalı veya yamasız önemli değil :flowers:yamasız bir sistem var mı bildiğin..
evet önemli değil.Yamalı veya yamasız önemli değil
en çok açık ie-firefox ve apple safari tarayıcılarına ait.yani herif nasıl olurda güvenli der![]()
yamasız bir sistem var mı bildiğin..
Gelmesin de hatalı mı kalsın @desperado, yamalı olmayan yazılım günümüzde artık mümkün değil.IE kadar yamalı bir sistem yokWin7 format atıp tekrar kurun güncellemelerde ne kadar yama geldiğini görürsünüz
![]()
IE kadar yamalı bir sistem yokWin7 format atıp tekrar kurun güncellemelerde ne kadar yama geldiğini görürsünüz
![]()
Win7 format atıp tekrar kurun
Gelmesin de hatalı mı kalsın @desperado, yamalı olmayan yazılım günümüzde artık mümkün değil.