• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Google Chrome, Firefox ve IE8 Kapışması!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qKTe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
:: Diğer tarayıcıları savunan arkadaşlar, hala Google Chrome'un ezici hızını görmezden mi gelecekler ?

:: 08 Kasım '09 14:00 tarihli hız testi.

25sr51u.jpg
[/IMG]​

Bence de Chrome inanılmaz hızlı favorim Chrome varol çok yaşa:)

reklamları kaldırsın, winampı kontrol için butonları olsun, mail gelince otomatik çığırsın, rapid linklerinin çalışıp çalışmadığını otomatik göstersin, o zaman geçeyim chrome'a :)

Evet Chrome hızlı olmasına hızlı ama arkadaşında dediğin gibi eklentisiz olmuyor dostum

chrome bana yine yan çizdi :D
büyük boyutlu dosya indirirken hatalı indiriyor.boşuna 2 gblik dosya indirdim.
artık ölsemde kroma geçmem.

Bu konuda Orbit en sağlamı. Tarayıcıdan değil Orbit Downloaderla çekin :)

chrome bana kullanışsız geliyor. kullanım kolaylığı olsa geçiş yapabilirim.

Sürümü birde 3.0 daki hali o.4.0 kim bilir kaç fark atmıştır...

vallaha ben son donemlerde chromeden aldıgım sorf tadını hiç birinden almıyorum harika

İnternette gezinti için bir numara ama başka birçok şey için Firefox kullanıyorum. Favorim Chrome tabi

ben hız dedikçe, siz eklentiden bahsediyorsunuz!

sık kullanılanlar menüsü yok..Va da dolambaçlı...Arada sırada çorumla giriyorum nete..Ama firefoxla kapanışı yapıyorum..:)

tarayıcı ne sadece hız ne de eklentidir.ikisinin bir arada stabil olması önemli şu an için Chrome un tek eksiği tilki gibi gelişmiş eklenti desteğine sahip olmaması o da olursa chrome 1 numara olur.

chrome da eklenti desteği var. çok yakında piyasada zilyon tane chrome eklentisi olacaktır.