Google Chrome Eklenti Kaldıramıyorum

mertdinler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Resimde gördüğünüz Gibi Flash Player Eklentisi Var Ancak Kaldırma Yeri Yok :S :S Bunu Yapmak Için Bir Program Varmıdır Acaba ? 3 Kere Sildim Yeniden Yükledim regedit'den Sildim Hiçbir Faydası Olmadı Ne Yazıkki.

myb9u.png

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Program ekle/kaldırda görünüyor ise oradan kaldırmayı deneyebilirsin flash playeri

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
yanlış bilmiyorsam chrome gömülü olarak yüklüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gömülü Olarak Yüklüyor Derken Hiçbirşey Anlamadım Ve Program / Ekle Kaldır'dada Hiçbirşey Gözükmüyor :S Daha Doğrusu Flash Player Hakkında.

mertdinler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne Yazıkki Program Ekle Veya Kaldır'da Gözükmüyor vE Gömülü Olarak Yüklüyor Derken ? Bu Arada v9tr.com'un Gizli Uzantısıymış Bu. Insanları Kandırma Amaçlı Flash Player Simgesine Bürünüyormuş.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
C:\Users\senin kullanıcı adın\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions

önce gizli simgeleri göster diyeceksin sonra eklentilerin gösterdiğim yolda ancak isimleri yazmaz karışık harfler sayılardan oluşur. Bununda yöntemi tek tek o klasörleri açarsın karşına versiyon numarası gelir o versiyon numarasını uzantılar ekranındakiyle karşılastır uyan klasörü komple sil. (örneğin senin flash'ın versiyonu 1.0.4 resimden gördüğüm kadarıyla)

Unutmadan otomatik yükleniyor diyosun o zaman muhtemelen silsende yeniden yüklenecektir, ama baktım bende öyle bir eklenti yok, flash eklenti olarak oraya gelmiyor yani sendekinin virüs olma ihtimali aklıma geliyor.

mertdinler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aykut Hocam Sağolasın Buldum Şimdi Siliyorum İnş İşe Yarar.

Sildim Ancak Sadice Simgesi Gitti Virüs Taraması Yapmama Rağmen'de Virüs Bulamıyor :S

myc2c.png

mybzx.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamlar. konuyu hortlatmak gibi olacak ama az önce bir eklenti yükledim, inanılmaz boşluğuma geldi. virüs vb bişey bu. bi linke tıkladım facebook'ta, yorumlarda ful etiket var sürekli isimler işte insanlara bildirim gelsin daha fazla kişiye ulaşalım amaçlı. gönderideki linke tıklıyosun, vine videosu gibi bu. ama senden bi 'vine player' tarzı birşey yüklemeni istiyor. yükledim o an bişey anlamadım, daha sonra silmek istedim, eklenti sayfasına girmiyor. ayarlar'a giriyorum, uzantılar'a tıklayınca sekme kendini kapatıyor anında. ben bu uzantıyı nasıl kaldıracağım? üstteki bilgisayardan tek tek versiyon numarasını görerek silme metodu bende yaramaz çünkü eklenti sayfasına girmiyor versiyon numarası vs belli değil yani.