Google Chrome dil

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başıma ilk defa böyle bir sorun geliyor anlatamam nasıl bişey çözmüş değilim nasıl düzelticem googlechrome diliini değiştiriyorum(google supporttan) yine bu saçma sapan dile geliyor anlamadım gitti neler oluyor ? mozila filand aonda böyle sorun yok şuan bu forumun tamamı bile türkçe değil ilk mesela google face yazıyorum ilk önce türkçe geliyor ardından hemen bu ismini bile bilmedğim bir dile çeviriyor kendisi :(( yardım lütfen

RESİM :
url=http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx]
p9vml.png
[/url]

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
@tolunay11 adres çubuğuna şunu chrome://settings/languages yapıştırıp entere bas dil ayarlarını gösteriyor ekran görüntüsünü yapıştır bakalım.

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@tolunay11 adres çubuğuna şunu chrome://settings/languages yapıştırıp entere bas dil ayarlarını gösteriyor ekran görüntüsünü yapıştır bakalım.

Link :

Bu chrome yüzünden windows7 de suç bulmaya başladım windows8 de böyle bir sorun yoktu çok garip :S

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=322594]tolunay11[/MENTION] adres çubuğuna şunu chrome://settings/languages yapıştırıp entere bas sonrasında resimdeki adımları takip et düzelmesi gerekir.

pb2xr.jpg

pb2yv.jpg

pb2zr.jpg

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Of olmuyor ordaki diller bile bu karmaşık harflerden ibaret windows8 e mi geçicem şimdi yada yandex kullancaz hayatımda böyle saçma bir sorun görmemiştim ilk oldu :S

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
soner23 sayesinde sorunumu hallettik teşekkür ederim tekrardan konu kapanabilir :)