Google Chrome bir alanı seçtiğimde çıkan şey! (SS)

Cookie9

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İlginç bir şey değil.

Üstteki yazıyı ilginç bir şey sanıp girip hayal kırıklığına uğramayın diye yazdım. Ne zaman bir yeri kopyalamak için seçsem böyle bir kare çıkıyor ve rahatsız oluyorum. Yanlışlıkla basıp farklı farklı yerlere gidebiliyorum. Bunu nasıl kaldırabilirim. Biraz araştırdım ancak bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

470caa9eb95233bb.png

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@Cookie9 Chrome'da "Ayarlar"a gir soldan "Uzantılar"a tıkla orada var olan uzantılardan biridir o. Siz tek tek yazın ben size hangisi söylerim. Ayrıca güzele benziyor belki bende kullanabilirim, adını merak ettim.

Cookie9

Asistan
Reaksiyon puanı
3
@Cookie9 Chrome'da "Ayarlar"a gir soldan "Uzantılar"a tıkla orada var olan uzantılardan biridir o. Siz tek tek yazın ben size hangisi söylerim. Ayrıca güzele benziyor belki bende kullanabilirim, adını merak ettim.

Çok illet bir şey sakın bakmayın yüzüne bile bir yeri seçtiğinizde 10 tane sekme açılıyor çok sinir bozucu.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yanlış anlamayın lütfen. Sizin kullanamamış olma ihtimaliniz var mı? Bende denemek isterim.

Eklentiyi bulamadıysan adı bu. FastestFox for Chrome
Daha önce sadece Firefox için vardı Chrome için de çıkmış. Arkadaş kurmuş ama çözememiş olayı sanırım. :)

-Orada görülen 4 arama motoruna ek olarak seçeneklerden daha fazlası eklenebiliyor.
-Bir alışveriş sitesinde ürün üzerine fare ile geldiğinizde ürünün ve ya benzer ürünlerin diğer mağazalardaki linklerine kısayol oluşturuyor ve ücretleri karşılaştırabiliyorsunuz.
Mg3Tm45.png

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eklentiyi bulamadıysan adı bu. FastestFox for Chrome
Daha önce sadece Firefox için vardı Chrome için de çıkmış. Arkadaş kurmuş ama çözememiş olayı sanırım. :)

-Orada görülen 4 arama motoruna ek olarak seçeneklerden daha fazlası eklenebiliyor.
-Bir alışveriş sitesinde ürün üzerine fare ile geldiğinizde ürünün ve ya benzer ürünlerin diğer mağazalardaki linklerine kısayol oluşturuyor ve ücretleri karşılaştırabiliyorsunuz.
Mg3Tm45.png
Bulmuştum ama yinede çok teşekkür ederim mesajınız için. [emoji4]

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aslında gerçekten dehşet kullanışlı bir eklenti. Özellikle araştırma yaparken çok gerekli olacağını düşünüyorum. Sanırım sizde kullanıyorsunuz.