Google Chrome 11.0.696.65 Final

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
fdd2dj.jpg

Google, Chrome'un 11.versiyonunda yeni bir kararlı sürümü daha kullanıma sundu.

Google Chrome 11.0.696.65 Stable Türkçe (21.71 MB)

The Beta and Stable channels have been updated to 11.0.696.65 for the Macintosh, Windows, Linux and Chrome Frame platforms

The following bugs were fixed:
  • After deleting bookmarks on the Bookmark managers, the bookmark bar doesn't display properly with existing bookmarks. (Issue 80580).
  • About Google Chrome window shows unknown channel for 11.0.696.57 (Issue 80683).
  • Chrome/Mac seems to clobber focus when uploading attachments to Gmail with the flash-based uploader (Issue 77172).
  • Also included is an updated version of Flash Player 10.2.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Teşekkürler ancak o kadar çok chrome var ki hangisini kullanacağımı şaşırdım.Chrome dev mi,chrome beta mı,chromium mu yoksa chrome stabil sürümler mi bir tavsiyeniz var mı?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
dev iyidir stabilitesi iyi hemde hızlı. canary belki daha hızlı olabilir ama stabilmidir orasını bilemem.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
shadow, konu içeriğinde bağlantının altındakileri silip aşağıdaki changelog'u ekleyebilirsen sevinirim dostum. :)

The Beta and Stable channels have been updated to 11.0.696.65 for the Macintosh, Windows, Linux and Chrome Frame platforms

The following bugs were fixed:
  • After deleting bookmarks on the Bookmark managers, the bookmark bar doesn't display properly with existing bookmarks. (Issue 80580).
  • About Google Chrome window shows unknown channel for 11.0.696.57 (Issue 80683).
  • Chrome/Mac seems to clobber focus when uploading attachments to Gmail with the flash-based uploader (Issue 77172).
  • Also included is an updated version of Flash Player 10.2.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
maalesef tarayıcılar bölümü benim menzilimin dışında dostum :D ama hemen iletiyorum yetkili arkadaşa :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Teşekkürler, şu raporlama olayına alışamadım bir türlü.. :) Bir şekilde düzenlensin de kimin yaptığı önemli değil.. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Saniyeler içerisinde işlem tamam. :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Teşekkürler, şu raporlama olayına alışamadım bir türlü.. :) Bir şekilde düzenlensin de kimin yaptığı önemli değil.. :D

alışırsan sana daha kolay gelir :) güncellemeyi attığın mesajı konuyu güncelleyelim diye şikayet edersen çok çabuk dönüş olur :) Yoksa modlar görene kadar uzun sürebilir :)

Yazılım haberlerinde zaten fazla sıkıntı olmuyo. ben tüm mesajları tarıyorum. ama yetki alanım dışındaki yerleri fazla kontrol fırsatım olmuyo. tarayıcılar ayrı bölüm olunca görüş alanımdan uzaklaştı biraz :D

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Teşekkürler ancak o kadar çok chrome var ki hangisini kullanacağımı şaşırdım.Chrome dev mi,chrome beta mı,chromium mu yoksa chrome stabil sürümler mi bir tavsiyeniz var mı?

Kesinlikle her zaman Dev kanalını kullan. 11. Sürüm Final diye herkes yok hatasız yok daha kararlı diye algılayıp buna yönelmektedir.

Daha önceleri Beta sürümleri diye hatalarla dolu olduğunu sürekli forumlarda ve teknoloji sitelerinin yazdıklarına baktığımız için bilinçaltımıza bu şekilde işlemiş. Sanırım bu tabuyu Chrome kırdı ve aynı kararlılık, arkaplanda birden çok programdan dolayı bilgisayar kendini kasıyor olsa dahi yine de ukalalık yapıp kendisini düşünerek sorunsuz çalışmaya devam eder diğer programlar yanıt vermekte epeyce gecikmiş olduğunu da görebilirsin.

Hız desen 11. sürüme göre hızlı diyebilirim bu sayfa açılış hızı olarak anlama hemen tabii ki de bunda da fark var ama flash içeriği olan bir sayfada ( özellikle oyun ve 15 den fazla video olan tek sayfada ) diğer tarayıcılardan ayıran özelliği gözüne çarpacaktır. Takılmaz, can sıkmaz ve istediğin şekilde tarifenin elverdiği hız ölçüsünde açıp sayfayı emrine hemen amade eder.

Tüm eklentiler ve temalar çalışmaktadır. Çoğu zaman bir internet sitesinin hemen herşeyi gösteremediği yada menüleri çok değişik ve altlarında gösterdiği menü seçeneklerini ( bu genellikle sayfayı tarayıcı her defasında tam yükleyemediği zaman gerçekleşir ) sıfır hata ile önüne sermektedir. Arkadaşlarıma gittiğimde çoğunlukla IE 8 kullanırlar sayfa açmadığı zaman Dev sürümünü yükleyip oradan açarım ve yapacağımız işlemleri kolaylıkla gerçekleştiririz.

Bilmiyorum, anlatılır ve yaşanır ben anlattım yaşaması sana kalmış arkadaşım :) istediğin bir şey istiyorsan sıfıra yakın hata ile ve kısa zamanlı olarak kendini hemen belli edecektir.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Stabil kanal; Windows, Macintosh, Linux ve Chrome Frame platformları için 11.0.696.68 sürüme güncellendi. Yeni kararlı sürüm Adobe Flash Player 10.3 güncellemesini de beraberinde getiriyor.

Google Chrome 11.0.696.68 Final (21.82 MB)

Stabil kanala abone olarak güncellemeleri otomatik indirmek için;
http://www.google.com/chrome/eula.html?platform=win&hl=tr

The Stable channel has been updated to 11.0.696.68 for the Macintosh, Windows, Linux and Chrome Frame platforms

Security fixes and rewards: Please see the Chromium security page for more detail. Note that the referenced bugs may be kept private until a majority of our users are up to date with the fix.

• [64046] HighCVE-2011-1799: Bad casts in Chromium WebKit glue. Credit to Google Chrome Security Team (SkyLined).
  • [80608] HighCVE-2011-1800: Integer overflows in SVG filters. Credit to Google Chrome Security Team (Cris Neckar).
This version also contains Flash Player 10.3 which is an incremental release with improved stability, enhanced security and user privacy protection, and new capabilities for enterprises and developers. For more information, see the Adobe Flash Player release notes.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Stabil kanal; Windows, Macintosh, Linux ve Chrome Frame platformları için 11.0.696.68 sürüme güncellendi. Yeni kararlı sürüm Adobe Flash Player 10.3 güncellemesini de beraberinde getiriyor.

Google Chrome 11.0.696.68 Final (21.82 MB)

Stabil kanala abone olarak güncellemeleri otomatik indirmek için;
http://www.google.com/chrome/eula.html?platform=win&hl=tr

The Stable channel has been updated to 11.0.696.68 for the Macintosh, Windows, Linux and Chrome Frame platforms

Security fixes and rewards: Please see the Chromium security page for more detail. Note that the referenced bugs may be kept private until a majority of our users are up to date with the fix.

• [64046] HighCVE-2011-1799: Bad casts in Chromium WebKit glue. Credit to Google Chrome Security Team (SkyLined).
  • [80608] HighCVE-2011-1800: Integer overflows in SVG filters. Credit to Google Chrome Security Team (Cris Neckar).
This version also contains Flash Player 10.3 which is an incremental release with improved stability, enhanced security and user privacy protection, and new capabilities for enterprises and developers. For more information, see the Adobe Flash Player release notes.
Bu ne hız bende az önce konusunu açtım fark etmedim burayı

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Blackout gercek bi üye degil firmalarin botu, yeni versiyon ciktikca burayı güncelliyo anında:)