Google 1 dk açılıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan manTIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

manTIK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı gün makinalardan deneme için dns leri değiştirdim fakat sonuç alamadım. Yalnız dikkat ederseniz Opera browserı kurunca sorun kalmadı fakat hala aynı durum explorer da devam etmekte. Fakat tavsiyeni dinleyip birde onu deneyeyim...

manTIK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize iyi geceler arkadaşlar. Teknik servis hizmeti vermekteyim. 3 gün önce bir int. cafeye sorundan dolayı servise gittim. Makinalarda çeşitli sorunlar olduğunu gözlemleyip master ardından da ghostladım hddleri. Müşterinin bana sölediği sorunlardan biride google sitesinin 1 dk içinde açıldığı bazen daha uzun bazende daha kısa sürdüğü idi. Bunun bir trojandan olduğunu söledim ( bir cevap vermek lasım :) ). Nese sistemçok güzel şekilde oturdu fakat google sorunu devam ettiğini farkkettim. vakit çok geç olduğundan pratik bir çözüm bulmam gerekli idi operayı kurdum bende simgesini ve adını değiştirip explorer 7.0 nın simgesini kaldırdım ve bunu iş yeri sahibi ile paylaştım google artık seri giriyor makinalar. Çözümü bulunca tekrar geleceğimi söleyip ayrıldım. 2 saat önce msnden görüştüğümdebir sorun olmadığını söledi. Fakat aklıma takıldı daha önce bu şekilde bir problemle karşılaştınızmı yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada denemediğim modemi güncellemek ve hup ı değiştirmek... Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben geçen günlerde bir kafede aynı sorunla karşılaştım. Açılış sayfası olarak Google 'nin IP adresi olan 66.249.93.104'u yazdım ve o şekilde problemi geçici olarak gidermiştim. Bu sorun Internet Explorer'in ağ kaynaklı veya telekom kaynaklı olarak IP'sini çözümlememesinden ileri geliyor (IP resolve). Ama tam sorunu anlayamadım.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Klasik mikrosoft ürünleri işte pardus iyice gelişsede ona geçsek biran önce işletim sistemi hariç mümkün olduğunca mikrosort ürünlerinden sakınıyorum... Buna benzer bişi bende yaşamıştım, bende hdd ye yerleşen virüs ün formatla gitmemesinden kaynaklanıyodu daha sonra arka arkaya yavaş hdd yi yavaş biçimlendirerek sistem ve gerekenleri kurduğumda düzelmişti...

BeNBeN

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dnsleri değiştirmeyi dene. Tek tek makinalarınkini değiştirmektense modemin dnsini değiştir zaten bütün makinalar oradan alacaktır dns ayarlarını. opendns tavsiye ederim.