Artık ne kadar çok istediysen evrenin sana bir hediyesiiii ?@Didem Ergin dün burada tık yok demiştim bugün çok güzel yağmur yağdı. Sakin ve gök gürültüsüz Muhteşem bir yağmur ?
Gönülden istersek Rabbım neden vermesin demi?Artık ne kadar çok istediysen evrenin sana bir hediyesiiii ?
Artık ne kadar çok istediysen evrenin sana bir hediyesiiii ?
Gönülden istersek Rabbım neden vermesin demi?
Samimiyet önemli ???
Başka kimden isteyebilirdim ki zaten ??Rabbi"nden istemiş
Balkona çıkın olmadı ?Keşke dışarı çıkıp yağmurun Allahu Teala min bereketi altinda islanabilsem![]()
Balkona çıkın olmadı ?
Corona yasağına takılmıyorsan çıkabilirsin Mustyyy.Keşke dışarı çıkıp yağmurun Allahu Teala min bereketi altinda islanabilsem![]()
Hocam bizi de vurduCorona yasağına takılmıyorsan çıkabilirsin Mustyyy.![]()
Yok ya, şu saatlerde kapı önünde kimse olmaz, dilediğin gibi ıslanabilirsin. Kapı önünden ayrılmadığın sürece bir şey diyeceklerini zannetmem.Hocam bizi de vurdu![]()
Yok ya, şu saatlerde kapı önünde kimse olmaz, dilediğin gibi ıslanabilirsin. Kapı önünden ayrılmadığın sürece bir şey diyeceklerini zannetmem.![]()
Ee tabi, ana terliği değince akan sular durur! Valla polis affeder, onlar affetmez!Aile çok titiz hocam
Ee tabi, ana terliği değince akan sular durur! Valla polis affeder, onlar affetmez!![]()
Devam ediyor mu pekii?Gönülden istersek Rabbım neden vermesin demi?
Samimiyet önemli ???
Konu gök gürültülsunden anne terliği ne döndü ?
Aslında ikisi arasında pek bir fark yok!![]()
?? çok haklısınız sevgili @seyyah ?Sevgili Didem, bizim Toprak nene, "Rabbi"nden istemiş ve muradına kavuşmuş.
Duası kabul edildiğine göre demek ki o yağmuru gönderen onun "Rabbi"ymiş!![]()
Hayır iftardan sonra durdu.Devam ediyor mu pekii?
2 side çoğu insana korkutucu??Aslında ikisi arasında pek bir fark yok!![]()
Bende onu çözmeye çalışıyorum ??Hooo vay vay vay
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu gök gürültülsunden anne terliği ne döndü ?
Hadi yaaa ??Hayır iftardan sonra durdu.
Bende onu çözmeye çalışıyorum ??
2 side çoğu insana korkutucu??
Kokusu duruyor yine biraz hala alabiliyorum. Birkaç gün kendini özletiyor sonra geliyor değiyor beklendigine Çok güzel muhteşem mükemmel muazzam birsey cidden ?Hadi yaaa ??
Terlikte önemli çoğu insanın karanlık geçmişi yeni nesil daha kötü dürbün falan takılı??Bende onu çözmeye çalışıyorum ??
onu bunu boşver benim telefonu şimşek çarptı terasta 1 sene önceİstanbul'da şu an hava cidden çok güzel siz nerede oturuyorsunuz