Göğüsümdeki Bozukluk.

xfroxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
göncelikle konu yanlış yerde olabilir konu dışı bölümüne açamıyorum.

doğuştan beri olan birşey bu. Göğüsümün ortası içine doğru göçüktü. Şimdi yaşım 15 boyum 1.70 kilom 53 . Geçen hafta aile hekimliği ne gittik sorununu söyledim ve bana bazi kişilerin göğüsleri dışarı doğru olur dedi büyüyünce geçer dedi. Bense netten araştırma yapmak istedim ve bir sürü şey buldum. Buna özel bölüm bile varmış göğüs cerrahisi - göğüs hastalıkları gibi. İçim rahat etmiyor. Ne yapmam gerek şuan bilmiyorum. Kilom ise çok yemek yememe rağmen çok yavaş kilo alıyorum günde 4-5 öğün yemek yememe rağmen. Şuan ne yapmam gerek bilmiyorum sol göğsümden kemik dışarı doğru çıkıyor. Resim atıyorum aşağıya lütfen yardımcı olun.

36e61971d4f806910ab3501239ce2794.jpg

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
Göğüs cerrahisi, göğüs hastalıkları... geniş bir bölüm. İnternetten araştırma yapmayın sadece canınızı sıkar. Gerçek bilgiler için doktorla konuşmalısınız.

xfroxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aile hekimligine gittigimde doktor büyüyünce geçer vs dedi fakat internetten bir göğüs cerrahisi uzmanı doktor bulup konuştum. akciger grafisi - solunum fonksiyon testi, yapılıp incelenmesi gerek dedi. duruma göre operasyon yapılabilir dedi. şuan ne yapmam gerek bilmiyorum.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Burada doktor olacağını, bulabileceğini hiç sanmıyorum... Sen en iyisi mi iyi bir hastaneye git, hatta bi iki hastaneye git. Fikir al, danış farklı doktorlara ama yanında büyüklerin de olsun.

xfroxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gidicem fakat ailemi ikna edemiyorum . Aile hekimliğinde ki doktorun bişey yok dedi diyolar.
Tek başıma da gidemiyorum.