Göğüslerini Küçülttürdü

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
“Avrupa Yakası” dizisinde canlandırdığı çaycı Tanrıverdi karakteriyle ünlendikten sonra çok sayıda film ve reklam filmiyle adından söz ettiren Sarp Apak’ın göğüslerini küçülttürdüğü ortaya çıktı

6r27ux.jpg

Son dönemde “Kavak Yelleri” dizisiyle kariyerindeki yükselişini sürdüren Apak’ın, tıp dilinde jinekomasti adı verilen erkeklerde meme bölgesinin veya sadece meme dokusunun normalden fazla büyümesinden şikâyetçi olduğu öğrenildi.
Apak göğüsleri kilo aldığında giydiği kıyafetlerden daha da belirginleşmeye başlayınca geçen aylarda bıçak altına yattı ve bu sıkıntısından kurtuldu. Apak üç yıl önce Gürgen Öz’le oynadığı komedi filmi “Plajda”da da sütyenli bu görüntüsüyle ilgi çekmişti.

Devamı

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
yok beee değildir :) hem öyle bile olsa sorun yok tatlı hala tatlıdır :D

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Süt anne olabilirmiş aslında :D

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Göğüsleri büyüyorsa hormonal dengesizlikten dolayı galiba.Muhtemelen iktidarsızlıkta yaşıyordur.Fight Club 'da aynı sorunu yaşayan insanların gittiği bir kulüp vardı.

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Göğüsleri büyüyorsa hormonal dengesizlikten dolayı galiba.Muhtemelen iktidarsızlıkta yaşıyordur.Fight Club 'da aynı sorunu yaşayan insanların gittiği bir kulüp vardı.

Sende çocuğu iyice yerin dibine soktun :D

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49

Aaaaaaaaaaa hayır yaaa demeyin böyle şeylerr :(

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Yakında Ağdaya başLar :D Zaten böyLe bir fiLmi de vardı sanırsam :D

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
aaaaaaaaaaaa kapatın şu konuyu bee ! Resmen karalama yapıyonuz kavga çıkarcam ha :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Oramı buramı küçülteceğime giderim boğaz köprüsünden atarım kendimi daha iyi...:D:D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Yani o çocukcağazın yerinde olsam dedim... Empati

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
O çocukcağızın yerinde olsan eminim boğaz köprüsünden atlamak aklının ucunun en ucuna bile gelmezdi :)
Zaten olmak isteyen kim?.. O benim tırnağım olamaz...

Yaa şu neyidiği belirsiz kişilerle beni kıyaslamayın erkeklik gururum zedeleniyor...

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Zaten olmak isteyen kim?.. O benim tırnağım olamaz...

Yaa şu neyidiği belirsiz kişilerle beni kıyaslamayın erkeklik gururum zedeleniyor...

Allah Allah yaa senin tırnağından pırlantamı çıkıyor ?:D Birincisi biz seni kıyaslamadık ! Kendin empatik düşünüp kendini onun yerine koydun ! Bende olamayacağını söyleyince zoruna gidiyo bakıyorumda :) Neyidiği belirsiz değil ne idüğü belirsiz doğrusu . Ve herkes tanıyor biliyor sen tanımıyorsan detaylı bir biyografisini senin için yayınlarım :)