Cloakengaged
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 147
Babasını savunur gibi savunuyo valla 
Tanımak istemiyorum işim olmaz.. Ben Polat Alemdar ve Kenanı tanıyorum o bana yeter hassas erkeklerle pek işim olmaz... Ayrıca senin hassas erkeklere karşı bi zaafın olduğunu bilmiyordum...Allah Allah yaa senin tırnağından pırlantamı çıkıyor ?Birincisi biz seni kıyaslamadık ! Kendin empatik düşünüp kendini onun yerine koydun ! Bende olamayacağını söyleyince zoruna gidiyo bakıyorumda
Neyidiği belirsiz değil ne idüğü belirsiz doğrusu . Ve herkes tanıyor biliyor sen tanımıyorsan detaylı bir biyografisini senin için yayınlarım
![]()
Tanımak istemiyorum işim olmaz.. Ben Polat Alemdar ve Kenanı tanıyorum o bana yeter hassas erkeklerle pek işim olmaz... Ayrıca senin hassas erkeklere karşı bi zaafın olduğunu bilmiyordum...
Waşşş!!!..Sebebi tam olarak bilinmemekle beraber, birden çok sebebi olabileceği düşünülmektedir. Genellikle seks hormonlarındaki dengesizlikten kaynaklandığı düşünülür. Ergenlik çağındaki erkeklerde rastlanan jinekomasti, vakaların büyük çoğunluğunda birkaç yıl içinde kaybolur.
Apak üç yıl önce Gürgen Öz’le oynadığı komedi filmi “Plajda”da da sütyenli bu görüntüsüyle ilgi çekmişti.
Apak üç yıl önce Gürgen Öz’le oynadığı komedi filmi “Plajda”da da sütyenli bu görüntüsüyle ilgi çekmişti.
resime bakınca daha net anlaşılıyor, bir meyil söz konusuİyi de orası hollywood. Ve amerikada çok anormal karşılanmıyor bu işler. Evli eşcinsellerin bol bol olduğu bir yer olduğu için.
Ama dünyanın öbür ucu nerde burası nerde
Ben şahsen para için şöyle giyinmem. Ama yapacak bişey yok. Adam yapmış artık. Ben de tartışmaya son veriyorum. Napıyım giymişse banane ya evlensin karısına göstersin beni niye geriyo adamın sütyeni
Şöyle için buraya tıkla
cevap bekliyoruz murat ? Hastalık hormonel bozukluk yani kendininde yazdığın gibi ?
Yaa bırak yemişim onun sanatını... Şu hale bak erkek adama yakışırmı???...ayyy yazıklar olsun size adam sanat için giyer de bu kadar iğrençleşmenin anlamı ne yumuşak falan ne kadar basit kelimeler yakıştırmalar bunlar !
arkadaki herif napıyo yavvv :mrgreen:
Motive etmeye çalışıyor...arkadaki herif napıyo yavvv :mrgreen:
Sinemaya bakış açısı bu kadar dar ve küçük olan insanlarla neyi tartışayım ki değmez...
heee öyle öyle![]()
Tamam silence senin olsun gözümüz yok dünya ahiret bacımız olsun...![]()
Çok ayıp ediyorsunuz. Hastalıklarla alay edilmez.
İnsanlık bu işte yaa![]()