Göğüslerini Küçülttürdü

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Allah Allah yaa senin tırnağından pırlantamı çıkıyor ?:D Birincisi biz seni kıyaslamadık ! Kendin empatik düşünüp kendini onun yerine koydun ! Bende olamayacağını söyleyince zoruna gidiyo bakıyorumda :) Neyidiği belirsiz değil ne idüğü belirsiz doğrusu . Ve herkes tanıyor biliyor sen tanımıyorsan detaylı bir biyografisini senin için yayınlarım :)
Tanımak istemiyorum işim olmaz.. Ben Polat Alemdar ve Kenanı tanıyorum o bana yeter hassas erkeklerle pek işim olmaz... Ayrıca senin hassas erkeklere karşı bi zaafın olduğunu bilmiyordum...

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Tanımak istemiyorum işim olmaz.. Ben Polat Alemdar ve Kenanı tanıyorum o bana yeter hassas erkeklerle pek işim olmaz... Ayrıca senin hassas erkeklere karşı bi zaafın olduğunu bilmiyordum...

Yahu bak muratcığım konu farklı yerlere gidiyo hassas olduğunu nerden biliyorsun ? öyle bir iddian olduğuna göre ıspatın olmalı , aksi takdirde iftira atmaktan seni kınayacağım :) Hani kedi ciğer hesabı :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Yani hassas derken hormanel bozukluk var işte.. Bi erkek neden göğüslerini küçültme ihtiyacı duyarkii...

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
cevap bekliyoruz murat ? Hastalık hormonel bozukluk yani kendininde yazdığın gibi ?

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bu kadar abartılacak bir şey değil tartışmaya son verelim lütfen :yes:

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Adamı sıkıştırmaya gerek yok. Hastalığın ne olduğunu tam anlamadığından öyle yazmışdır. Yoksa kadın gibi memeli gezen bir adamın memesini küçültmesine karşı çıkacağını zannetmiyorum :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
http://tr.wikipedia.org/wiki/Jinekomasti

seninkilerde böyle olsa küçültmez miydin :D
Sebebi tam olarak bilinmemekle beraber, birden çok sebebi olabileceği düşünülmektedir. Genellikle seks hormonlarındaki dengesizlikten kaynaklandığı düşünülür. Ergenlik çağındaki erkeklerde rastlanan jinekomasti, vakaların büyük çoğunluğunda birkaç yıl içinde kaybolur.
Waşşş!!!..
Olabilir biz hastalık değilmi dedik... Zaten bu yumuşak erkeklerin tümünün durumu hemen hemen aynı hastalık ama bu erkekler bu olayı hastalık olarak bırakmıyorlar ondan faydalanmaya çalışıyorlar... Açıklamadada var zaten...
Apak üç yıl önce Gürgen Öz’le oynadığı komedi filmi “Plajda”da da sütyenli bu görüntüsüyle ilgi çekmişti.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Apak üç yıl önce Gürgen Öz’le oynadığı komedi filmi “Plajda”da da sütyenli bu görüntüsüyle ilgi çekmişti.

düşünmedim değil..

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
ayyy yazıklar olsun size adam sanat için giyer de bu kadar iğrençleşmenin anlamı ne yumuşak falan ne kadar basit kelimeler yakıştırmalar bunlar !

Richard Gere Bir Filmde dadı rolündeydi
arnold schwarzenegger Bir filmde hamileydi hepsi yumuşak öylemi ! Yazık sizle tartışmaya bile değmez !

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
İyi de orası hollywood. Ve amerikada çok anormal karşılanmıyor bu işler. Evli eşcinsellerin bol bol olduğu bir yer olduğu için.
Ama dünyanın öbür ucu nerde burası nerde :)

Ben şahsen para için şöyle giyinmem. Ama yapacak bişey yok. Adam yapmış artık. Ben de tartışmaya son veriyorum. Napıyım giymişse banane ya evlensin karısına göstersin beni niye geriyo adamın sütyeni :D
Şöyle için buraya tıkla

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
İyi de orası hollywood. Ve amerikada çok anormal karşılanmıyor bu işler. Evli eşcinsellerin bol bol olduğu bir yer olduğu için.
Ama dünyanın öbür ucu nerde burası nerde :)

Ben şahsen para için şöyle giyinmem. Ama yapacak bişey yok. Adam yapmış artık. Ben de tartışmaya son veriyorum. Napıyım giymişse banane ya evlensin karısına göstersin beni niye geriyo adamın sütyeni :D
Şöyle için buraya tıkla
resime bakınca daha net anlaşılıyor, bir meyil söz konusu :D

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
O resmi yanlışlıkla koymuşum sütyenliyle güncellendi.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
cevap bekliyoruz murat ? Hastalık hormonel bozukluk yani kendininde yazdığın gibi ?

ayyy yazıklar olsun size adam sanat için giyer de bu kadar iğrençleşmenin anlamı ne yumuşak falan ne kadar basit kelimeler yakıştırmalar bunlar !
Yaa bırak yemişim onun sanatını... Şu hale bak erkek adama yakışırmı???...

plajda-resim4.jpg

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
İhtiyaçtan mı takıyormuş sütyeni yoksa film icabı mı :D

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Benimki değil ama yerin dibine sokup çıkardığınız insan bir sanatçı :) ve sadece iftira atmaktasınız elinizde hiç bir kanıt yok tarkan gibi resimleri belgeleri olsa eyvallah sadece bir filmdeki sahnesinden yola çıkarak ileri geri konuşuyorsunuz :) Verdiğim örneklerede Hollywood dan diyorlar METİN AKPINAR ZEKİ ALASYA KEMAL SUNAL ŞENER ŞEN Gibi türk sinemasının duayenleride farklı tiplemelerle kadın kılığına giriyorlardı hepsi yumuşacık adamlar o zaman ! Sinemaya bakış açısı bu kadar dar ve küçük olan insanlarla neyi tartışayım ki değmez ;) ...

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Çok ayıp ediyorsunuz. Hastalıklarla alay edilmez.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Eğer hastalığı varsa lafım yoktur hepimizin başına gelebilir, ama hastalığı yoksa da kendi bilir hastalığı olmadığı takdirde yapıyorsa yakıştıramadım diyeyim :) bu konuyu da daha fazla uzatmaya gerek yok, gereksiz tartışmalara hiç mi hiç gerek yok hemde hadi boşverin artık :yes:

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Gereksiz tartışma yapanlar insanlar hakkında karalama yapanlar !! .
Şakanın sınırı vardır ? İnsanları aşağılayıcı rencide edici karalayıcı eylemler ne zamandır şaka statüsünde ?
Neden alınayım babamın oğlu değil ben sarp apak aşığı veya fanatiğide değilim sadece zoruma giden insanlarla bu kadar aşağılayıcı alay edilmesi ?