- Reaksiyon puanı
- 2,861
Dostum yanlış yer
Dostum yanlış yer
Böyle bir konu açılmasının kime ne zararı var?Yahu yine mi aynı konu, Linux işletim sistemi ailesidir çekirdeğinin ismi de "Linux Kernel"dir.
Wikipedia da yazıyor açıp okuyun lütfen...
Linux - Wikipedia
en.wikipedia.org
Göz ardı et, cidden uğraşılmaz.Ben buraya yeni geldim ve böyle bir şey paylaşmak istedim ama sizin "Yine mi aynı konu" demeniz hiç hoş değil çünkü ben burayı yeni kavramaya başladım ve bura ile ilgili pek bilgim de yok.
Tekrar açılmasının kime ne zararı var?
Tamam, görmüş olsa bile o yazılara biraz ekleme yapıyor, insanlara yardımcı olmak için çabalıyor, neden bu kadar üsteliyorsun? Beğen, eline sağlık de, geç yahu. İşiniz gücünüz insanların açığı bulup linç etmek.SDN mi birinci? Tamam o zaman, sen de görmemişim demek yerine uzatıyorsun. Telefonda gözükmüyor da falan da filan da, görmemişim de geç işte. O bıraktığın forumlarda gözüküyor ama
forum kurallarını okumadınız sanırım...Tekrar açılmasının kime ne zararı var?
Beğenemiyorsanız konuya girmezsiniz olur biter.
Çünkü herkesin sistemi farklı o yüzden.@Yuksek RPM
"Bu sisteme hangi Linux?", "En hafif Linux dağıtımı" konusu açanlara neden yazmıyorsunuz bunları?
Sanırım benim buradaki son mesajım olacak bu.forum kurallarını okumadınız sanırım...
Beğenmeme değil, kronik konular tekrar edip duruyor, yazdıklarımız da kimsenin şahsına değil zaten konunun tekrarlanması problem...
Çünkü herkesin sistemi farklı o yüzden.
Güzel kardeşim ilk mesajım son mesajım yazmana gerek yok burada çok değerli kişiler var, güzel bir ortamımız var, yazmıyacağım diye küsmene de gerek yok.Sanırım benim buradaki son mesajım olacak bu.
Tekrarlanınca ne olacak, kimseye bir zararımız mı var?
Zararım varsa söyle, çekinme yüzüme söyle.
Yani yazmayayım diyorum şuraya ama yazdırıyorsunuz, neyse bir daha yazmayacağım zaten buraya. Pişman oldum sayenizde.
Güzel bir ortamın olması umrumda değil, tam ısınmıştım ki soğudum aldığım tepkilerden.Güzel kardeşim ilk mesajım son mesajım yazmana gerek yok burada çok değerli kişiler var, güzel bir ortamımız var, yazmıyacağım diye küsmene de gerek yok.
Ayrıca yaş olarak da sanırım senden büyüğümdür, abi tavsiyesi olarak yazayım bir forumda bir konu tepki çekti ise muhtemelen aynı şey başka forumlarda da olur.
Yazdığım "yine mi aynı konu" cümlesinde hakaret yok, senin şahsını hedef alan bir ifade de değil, alınmanı gerektirecek bir ifade değil. Buradaki arkadaşlar azıcık da olsa beni bilir kimseyi rencide etmek gibi bir derdim de yoktur. Yine de yazdığım ifade rencide etti ise kusura bakma lütfen.
Keşke gelmez olaydım.Güzel anlatmışsın.
Technopat'tan geldin değil mi? XD.
Niye?Keşke gelmez olaydım.
Hiç konuyu okumadın mı?
Raporlasınlar pek umrumda değil bundan sonra.Kural çiğniyorsa raporlarsın, "zaten var" demezsin.
Sosyalin değerini bilemedim, blog olarak da konu olarak açtığımızda da bir şey demiyorlardı. Aradan biraz zaman geçsin döneceğim geri oraya, orda güzel güzel rehberimi de açarım kimse de bir şey diyemez.Bunların hepsi aslında blog bölümünün olmamasından kaynaklanıyor. Rehberleri vs, konu olarak açıyoruz ve aldığımız tepki "yine mi" oluyor. Burada insanlara yararlı olmaya çalışırken almamız gereken tepki bu olmamalı.
@Creative hocama söyledim blog açılmasını ancak bir geri dönüş yapılmadı. Bunları blogda paylaşsak herkesin yararına olacak.
Sosyal'den ban yedikten sonra giremedim oraya. 18 gündür mesaj yazamıyorum. Neyse daha 60 gün var banın bitmesine. Ayrıca oradaki aktifliği burada göremedim. Sosyal'de günde 1000 kişi aktifken burada 250 civarı. Yazım kurallarından bahsetmeyeyim hiç Onun dışında burasını sevdim.Sosyalin değerini bilemedim, blog olarak da konu olarak açtığımızda da bir şey demiyorlardı. Aradan biraz zaman geçsin döneceğim geri oraya, orda güzel güzel rehberimi de açarım kimse de bir şey diyemez.
Ben malum sebeplerden dolayı soğudum burdan.Sosyal'den ban yedikten sonra giremedim oraya. 18 gündür mesaj yazamıyorum. Neyse daha 60 gün var banın bitmesine. Ayrıca oradaki aktifliği burada göremedim. Sosyal'de günde 1000 kişi aktifken burada 250 civarı. Yazım kurallarından bahsetmeyeyim hiç Onun dışında burasını sevdim.
Buranın ne farkı var ki? Buradaki insanlar kötü mü? Aynı konuyu görmekten sıkılınca tepki gösterdik işte, uzatmaya ne gerek var? Hiç sevmediysen burayı, Vista X olarak hayatına devam edebilirsin.Ben malum sebeplerden dolayı soğudum burdan.
Zaten Sosyalde kurallara uyarsan zar zor ban yemezsin, 1 aydır ban yemedim ben mesela. Nasıl değerini bilemedim Sosyalin hala anlamıyorum, üzümlü kekim benim.
Bir şey demek istemedim ama çok haklısınız. Bir sürü konu var zaten. Hem de daha bilgilendirici ve öğretici.Buranın ne farkı var ki? Buradaki insanlar kötü mü? Aynı konuyu görmekten sıkılınca tepki gösterdik işte, uzatmaya ne gerek var? Hiç sevmediysen burayı, Vista X olarak hayatına devam edebilirsin.
Edeceğim zaten.Buranın ne farkı var ki? Buradaki insanlar kötü mü? Aynı konuyu görmekten sıkılınca tepki gösterdik işte, uzatmaya ne gerek var? Hiç sevmediysen burayı, Vista X olarak hayatına devam edebilirsin.
Tamam. Bayss!Edeceğim zaten.
Orada ile buradaki en büyük fark onlarca konu açmama rağmen orda kimse "Yine mi aynı konu" diye tepki göstermemesi.
Sen benim eski konularımı görseydin ne kadar linç yediğimi görürdün.Tamam. Bayss!
Bu arada burada ilk tepkimiz linç oldu diye hep linçleneceksin düşüncesine kapılmışsın
Ekli dosyayı görüntüle 137021
Alpğagopşsdfhkfjklh
Aynı konunun lacivertini bırak morunu sarısını açtılar. Bıktık artık, palette renk kalmadı. Bu kadar kırılgansan forum kullanmamalısın.Sen benim eski konularımı görseydin ne kadar linç yediğimi görürdün.
Orda burdan 20 kat daha fazla linç yedim ama oraya geri döneceğim, neden?
Çünkü ordaki insanlar en azından rehber konusu açınca linçlemiyor ve gerçekten çok daha anlayışlılar.
Hadi görüşürüz.
Bayss.
Windows 10'u gömüyordun anlamsız bir şekilde gömüyordun kanka. Gayet normal tepki alman .Sen benim eski konularımı görseydin ne kadar linç yediğimi görürdün.
Orda burdan 20 kat daha fazla linç yedim ama oraya geri döneceğim, neden?
Çünkü ordaki insanlar en azından rehber konusu açınca linçlemiyor ve gerçekten çok daha anlayışlılar.
Hadi görüşürüz.
Bayss.
Sana mı soracağım?Bu kadar kırılgansan forum kullanmamalısın.
E bir lince bırakıyorsun bu forumu.Sana mı soracağım?
E bir lince bırakıyorsun bu forumu.
Umrumda mı?Ben bu arkadaşı, Technopat Sosyal'de de pek sallamazdım. Buraya geldi diye sevindim sadece o kadar XD.
Ama küçük bir çocuk gibi davranıyor.