Gmail Kullananlara Müjde

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Google, dünyanın en iyi e-posta servisi olarak sunduğu Gmail için güzel haberler yayınladı. E-posta hesabında gelecekte bizi neler bekliyor? Açıklıyoruz.

Google, yaptığı duyuru ile Gmail kullanıcılarını sevindirdi. Ücretsiz olmasının yanı sıra, hem işlevselliği hem de özellikleri itibarı ile dünyanın en iyi e-posta servisi olarak görülen Gmail, önümüzdeki günlerde bazı yeniliklerle birlikte gelecek. 23 Ekim'de Gmail e-posta kapasitesi 4321 MB olacak ve bu rakam, 4 Ocak 2008'de 6283 MB'a erişecek. Altyapısı Google tarafından verilen e-postaların (tıpkı @shiftdelete.net adresinde olduğu gibi) kapasitesi de standart Gmail kapasitesine gelecek. Yahoo ve Microsoft, e-posta kapasitesi konusunda Google'ı bir süreliğine geçmişlerdi.

:: Gmail kullanıcıları, SDN Forumları'nda.

Bilgi için: Gmail
SDN – http://shiftdelete.net

Mystical

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nası yani bir süreliğine geçmişlerdi ? Yahoo sınırsız eposta alanı verirken hala Gmail'i bir süreliğine geçmiş mi oluyor ? Ayrıca Hotmail'ide 5 gb lık alanıyla 4 Ocak 2008'e kadar bir süreliğine geçemicek gmail.

bence bırakın bu eposta kota olaylarını artık dandik Mynet bile snrsz veriyor bu sadece göz boyama bu şirketler daha farklı hizmetlerle önplana çıkmalı.

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
varmı gmail gibisi heytt bre...kotasını gec her hızmetıyle saygıya deger....

dahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
04,04,2005 den beri Gmail kullanıyorum ve şuan 30251.mailimi okudum kapasitede 3310 Mbtın 796 MB kullanıyorum ayrıca 10495 gönderilmiş posta,1344 spam mail,22902 ileti ise çöp kutusunda hali hazırda bekliyorlar =)

Kemall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İsterse 10 GB olsun. Kullanamadıktan sonra...

Zamanında sildiğim kullanıcı adımı geri alamıyorum. Çünkü kapatılan kullanıcı adlarını tekrarr kullanıma açmıyorlarmış. NE KADAR APTALCA...

kemal112546852@gmail.com şeklinde bir adres de kullanmam. Canları isterse.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
google reklamı gibi olmuş biraz ;)
e-mail kapasitesi sınırsız olsa ne olcak kullanan varmı? %5 leri geçmiyordum tam kullanım oranı ;)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Arkadaşlar, forumda da yazmıştım hatta. Geçtiğimiz günlerde Gmail'im doldu. Bu yenilik bana ilaç gibi geldi.

Tüm iş yazışmalarım Gmail'de olduğundan dolayı silmek de istemiyorum. Hemen arama ile her yerden ulaşıyorum hatta cep telefonundan bile.